09.00 - 12.00 : Workshop 1 – Lasers & Lights (HALL - D) - Current trends

Course Directors: Dr Sanjeev Aurangabadkar & Dr Swapnil Shah

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
	09:00 - 09:10	10 mins	Basics of Lasers and its practical implication	Dr Shyamantha Baraua	
	09:10 - 09:20	10 mins	Laser hair removal: How to optimize parameters with different wavelengths	Dr Dipak Kulkarni	
Workshop	09:20 - 09:30	10 mins	How to use Co2 in vaporising / cutting Mode	Dr Yogesh Bhingradia	
Laser	09:30 - 09:40	10 mins	My approach to acne and non acne scarring with ablative fractional lasers	Dr T Salim	
	09:40 - 09:50	10 mins	Fractional non-ablative lasers-when and where to use	Dr Selvam	
	09:50 - 10:00	10 mins	MNRF: Bridging the Gap	Dr Anuj Pall	
	10:00 - 10:10	10 mins	How do I tackle Epidermal Pigmentation with Laser	Dr Pradumna Vaidya	

09.00 - 12.00 : Workshop 1 – Lasers & Lights (HALL - D) - Current trends Course Directors: Dr Sanjeev Aurangabadkar & Dr Swapnil Shah

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chaiperson
	10:10 – 10:20	10 mins	Laser for Dermal Melanosis	Dr Sanjeev Aurangabadkar	
	10:20 – 10:30	10 mins	Tattoo removal update	Dr Sanjeev Aurangabadkar	
Workshop	10:30 - 10:40	10 mins	Picosecond lasers-Hope or Hype?	Dr BS Chandrashekhar	
Laser	10:40 - 10:50	10 mins	Vascular Lasers: A less explored Option	Dr Swapnil Shah	
	10:50 - 11:00	10 mins	Excimers in dermatology	Dr Swapnil Shah	
	11:00 – 11:10	10 mins	IPL	Dr Dipak Kulkarni	
	11:10 – 11:20	10 mins	Combining various lasers for optimising results	Dr Sakhiya	
	11:20 – 11:35	15 mins	Novel Non ablative 675nm laser in dermatology and aesthetic practice	Dr David Pudukadan	
	11:35 – 11:50	15 mns	Next gen Q Switched laser with pico, nano, micro and millisecond pulse	Dr Lakshmi Sowjanya	
	11:50 – 12:00	10 mins	Audience Q&A		

12.30 - 14.30 : Workshop 2 – Peels (HALL - D) - What is new?

Course Directors: Dr Niti Khunger & Dr Maya Vedamurthy

5	Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
		12:30 – 12:45	15 mins	Essentials of Chemical peels. Chemical peels for acne and acne scars	Dr Niti Khunger	
W	/orkshop	12:45 - 13:00	15 mins	Chemical peels and combination techniques for pigmentation	Dr Atula Gupta	
'	Peels	13:00 – 13:15	15 mins	Periocular peels	Dr Preeti Shenai	
		13:15 – 13:30	15 mins	Body and hand peels	Dr Mukta Sachdev	
		13:30 – 13:45	15 mins	Chemical peels beyond aesthetics	Dr Vikrant Saoji	
		13:45 - 14:00	15 mins	Complications and how to handle them	Dr Maya Vedamurthy	
		14:00 – 14:30	30 min	Panel discussion - My challenging cases	Moderator – Dr Niti Khunger Panelists- All Speakers	

15.00 - 18.00: Workshop 3 - Energy Based Devices (HALL - D) - Harnessing the Power

Course Directors: Dr David Pudukadan & Dr Sachin Dhawan

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Reserve faculty
	15:00 – 15:20	20 min	HiFU	Dr Sachin Dhawan	
	15:20 – 15:40	20 min	RF- Mono and Bipolar Non ablative, skin tightening and contouring	Dr Malavika Kohli	
	15:40 – 16:00	20 min	Large field RF for body shaping	Dr David Pudukadan	
Workshop	16:00 – 16:20	20 min	Synchronised RF and HiFES (Emface)	Dr Meghna Mour	
EBD	16:20 – 16:40	20 min	Functional magnetic muscle stimulation technology for body shaping	Dr Shehnaz Arsiwala	
	16:40 – 17:00	20 min	MNRF – indications other than Acne Scars	Dr Atula Gupta	
	17:00 – 17:20	20 min	Cryolipolysis	Dr S Padmavathi	
	17:20 – 18:00	40 min	Panel Discussion	Moderator - Dr Anil Ganjoo Panelists- All Speakers	

09.00 - 12.00 : Workshop 4 – Botulinum Toxin (HALL - E) – Basics to Advances Course Directors: Dr Sandeep Arora and Dr Malavika Kohli

Speaker / Moderator / Panelists Reserve faculty The science behind neurotoxins: variations and 09:00 - 09:1515 mins Dr P Usha comparison of products available 09:15 - 09:3015 mins Relevant anatomy of the face Dr Malavika Kohli Workshop 09:30 - 09:4515 mins Dilution variations and Microbotulinum toxin Dr Apratim Goel **Botulinum** 09:45 - 10:0015 mins Toxin for beginners: Upper Face Dr Jyotsna Deo 10:00 - 10:1515 mins Advanced indications on the face and neck Dr Bhavni Lodaya

09.00 - 12.00 : Workshop 4 – Botulinum Toxin (HALL - E) – Basics to Advances Course Directors: Dr Sandeep Arora and Dr Malavika Kohli

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Reserve faculty
	10:15 – 10:30	15 mins	Focal hyperhidrosis management with botulinum toxin - Other non-aesthetic indications of botulinum toxin	Dr Sandeep Arora	
Workshop	10:30 – 10:45	15 mins	Pitfalls of toxin aesthetic practice: Complications and their management	Dr Gulhima Arora	
Botulinum	10:45 - 11:00	15 mins	Role of Topical Neurotoxin in anti aging	Dr Rekha Singh	
	11:00 – 12:00	60 mins	Panel discussion: Mastering the art of toxin practice	Moderator – Dr Malavika Kohli Panelists – All Speakers	

12.30 - 14.30 : Workshop 5 – Regenerative medicine and PRP(HALL - E) – Tapping the growth factor potential Course Directors: Dr Pradeep Kumari and Dr Shuken Dashore

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists
	12:30 – 12:42	12 mins	Preparation of PRP using various methods- A video demo	Dr CV Madhuri
	12:42 – 12:56	12 mins	Preparation of second generation PRPs and other platelet concentrates (GFC, iPRF, biofiller)	Dr Raj Kirit E.P
	12:56 – 13:08	12 mins	PRP in Trichology evidence of use and methodology of delivery of PRP in scalp	Dr Aseem Sharma
	13:08 - 13:20	12 mins	Errors in Preparation of PRP	Dr Govind Mittal
Workshop	13:20 – 13:32	12 mins	PRP in Aesthetics	Dr Pradeep Kumari
Regenerative	13:32 - 13:44	12 mins	PRP in Dermatology	Dr Teki Satyasri
medicine and prp	13:44 – 13:56	12 mins	Use of autologous follicular cell suspension and Stromal vascular fraction in AGA	Dr Shuken Dashore
	13:56 – 14:08	12 mins	Advances in scalp injectables (Stem cells, CM and Exosomes)	Dr Shashank Bansod
	14:08 – 14:30	22 mins	Panel Discussion	Moderator- Panelist- All Speakers + Dr. Jayesh Sanariya

15.00 - 18.00 : Workshop 6 – Fillers (HALL - E) – Essentials to Know Course Directors: Dr Shehnaz Arsiwala and Meera James

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Reserve faculty
	15:00 – 15:15	15 min	Key to a good assessment for filler injections	Dr Kiran Hebbalkar	
Workshop	15:15 – 15:30	15 min	An algorithmic approach to upper face fillers	Dr Bindu Sthalekar	
Fillers	15:30 – 15:45	15 min	Building block for midface foundation with fillers	Dr S Padmavathi	
	15:45 — 16:00	15 min	Focus points for Lower face using fillers	Dr Bindu Sthalekar	
	16:00 – 16:15	15 min	Crash cart for fillers	Dr Jyotsna Deo	

15.00 - 18.00 : Workshop 6 – Fillers (HALL - E) – Essentials to Know Course Directors: Dr Shehnaz Arsiwala and Meera James

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Reserve faculty
	16:15 – 16:30	15 min	How to execute a best lip filler	Dr Apratim Goel	
Workshop	16:30 – 16:45	15 min	Hand fillers - Raising the bar	Dr Meera James	
Fillers	16:45 – 17:00	15 min	Fresh eyes with Fillers	Dr Rajetha Damishetty	
	17:00 – 17:15	15 min	Hydroboosters for glow	Dr Bhavini Lodaya	
	17:15 – 17:30	15 min	Complications and management of lip fillers	Dr N SAMATHA	
	17:30 – 18:00	30 min	Panel discussion	Moderator- Dr Shehnaz Arsiwala Panelist – All Speakers	

09.00 - 12.00: Workshop 7 – Dermatosurgery (HALL – F) – Refining techniques

Course Directors: Dr T Salim and Dr Biju Vasudevan

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Reserve faculty
	09:00 - 09:05	05 mins	Introduction to the course- Dermatosurgery	Dr T Salim	
	09:05 - 09:20	15 mins	Principles of Skin Suturing -Understanding sutures instruments and basic techniques:	Dr Biju Vasudevan	
	09:20 - 09:35	15 mins	Simple Excisions	Dr R Raghunatha Reddy	
Workshop	09:35 - 09:50	15 mins	Facial Scar Surgery (Excisions/ Plasties)	Dr Yogesh Bhingradia	
Dermatosurgery	09:50 - 10:05	15 mins	Flap Surgery	Dr Sushil Savant	
	10:05 – 10:30	25 mins	Panel discussion - Case based scenario	Moderator- Dr Somesh Gupta Panelist — Dr Madhurendra Kumar Sinha Dr B Rakesh kumar Dr Saurabh Singh Dr Sumit Gupta	

09.00 - 12.00: Workshop 7 – Dermatosurgery (HALL – F) – Refining techniques

	Course Directo	Course Directors: Dr. F. Salim and Dr. Biju. Vasudevan						
Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Reserve faculty			
	10:30 – 10:45	15 mins	Dermatosurgery in relation to Eyes (Blepharoplasty, Xanthelasma other procedures) and Ear	Dr Manas Chatterjee				
	10:45 - 11:00	15 mins	Dermatosurgery in relation (Ear Keloids, Earlobe repair and more)	Dr Madhura				
Workshop	11:00 – 11:15	15 mins	Acne Scar-Office based procedures	Dr Niti Khunger				
Dermatosurgery	11:15 – 11:30	15 mins	Fat transfer - Nano & microfat	Dr Dhanraj Chavan				
	11:30 – 11:55	25 mins	Panel discussion - Case based scenario	Moderator – Dr T Salim Panelists- All Speaker+ Dr Gk Prasad Dr Gurunatham Dr V Kranthi Kumar				
	11:55 – 12:00	05 mins	Closing Remarks: Dermatosurgery	Dr Biju Vasudevan				

12.30 - 14.30 : Workshop 8 – NAIL SURGERY (HALL –F) – Cutting edge solutions

Course Directors: Dr Sushil Tahiliani and Dr Chander Grover

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Reserve faculty
	12:30 – 12:40	10 mins	Surgical anatomy of the nail unit	Dr Deepak Jakhar	
	12:40 – 12:50	10 mins	Basics of nail surgery: Pre-procedure and Post-procedure preparation	Dr Shikha Bansal	
Workshop NAIL SURGERY	12:50 – 13:05	15 mins	Injectable therapies in Nail Disorders: How to best use them?	Dr Archana Singal	
	13:05 – 13:15	10 mins	Nail avulsion techniques	Dr Harsh Tahiliani	
	13:15 – 13:30	15 mins	Nail Biopsy techniques: Where and How?	Dr Vineet Relhan	

12.30 - 14.30 : Workshop 8 - NAIL SURGERY (HALL -F) - Cutting edge solutions

Course Directors: Dr Sushil Tahiliani and Dr Chander Grover

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Reserve faculty
	13:30 – 13:45	15 mins	Surgical management of nail bed tumors	Dr Shilpa K	
Workshop	13:45 – 14:00	15 mins	Surgical management of nail matrix tumors	Dr Chander Grover	
NAIL SURGERY	RY 14:00 – 14:20	20 mins	Management of Ingrown nail	Dr Sushil Tahiliani	
	14:20 – 14:30	10 mins	Q&A and discussion		

15.00 - 18.00: Workshop 9 - Vitiligo Surgery (HALL - F) - Current Concepts

Course Directors: Dr Munish Paul

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Reserve faculty
	15:00 – 15:20	20 mins	Micro punch grafting	Dr Deepti Ghia	
	15:20 – 15:40	20 mins	Follicular Grafting	Dr Deepak Mohana	
Workshop	15:40 – 16:00	20 mins	Suction blister grafting	Dr Madhulika Mhatre	
Vitiligo	16:00 – 16:20	20 mins	Ultra thin grafting	Dr Munish Paul	
	16:20 – 16:40	20 mins	NON CULTURED EPIDERMAL CELL SUSPENSION (NCECS)	Dr Munish Paul	
	16:40 – 17:00	20 mins	Follicular Suspension	Dr Rashmi	
	17:00 – 17:20	20 mins	Melanocyte culture grafting	Dr Debdeep Mitra	
	17:20 – 17:40	20 mins	FUE in Vitiligo	Dr Vikram Kumar	

09.00 - 12.00 : Workshop 10 – Dermoscopy (HALL – G) – The Third Eye Course Directors: Dr Balachandra Ankad and Dr Samipa Mukherjee

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Reserve faculty
	09:00 - 09:20	20 mins	Basics of dermoscopy	Dr Keshavmurthy Adya	
	09:20 - 09:40	20 mins	Melanocytic Nevi and nevoid disorders	Dr Nilendu Sarma	
	09:40 - 10:00	20 mins	Dermoscopy of pigmentary disorders	Dr Shishira Jartarkar	
	10:00 – 10:20	20 mins	Inflammatory dermatoses	Dr Soumil Khare	
Workshop	10:20 - 10:40	20 mins	Tumors	Dr Balachandra Ankad	
Dermoscopy	10:40 - 11:00	20 mins	Onychoscopy	Dr Yasmeen Bhat	
	11:00 – 11:20	20 mins	Trichoscopy	Dr Samipa Mukherjee	
	11:20 – 11:50	30 mins	Panel discussion	Moderator - Dr Balachandra Ankad Panelists- Speakers + Dr G Madhulika	
	11:50 – 12:00	10 mins	Q & A		

12.30 - 14.30: Workshop 11 - Photography (HALL - G) - Capturing the evidence

Course Directors: Dr Satyanath RV and Dr Harsh Tahiliani

Session		Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Reserve faculty
		12:30 – 12:45	15 mins	Basics of photography (to cover pixels and exposure traingle)	Dr Anil Ganjoo	
		12:45 – 12:55	10 mins	Mobile phone photography for the dermatologist	Dr Harsh	
Workshop	р	12:55 – 13:05	10 mins	Consent and archiving photos	Dr Dipak Kulkarni	
Photograpi	hy	13:05 – 12:15	10 mins	How to choose a camera and setting up a photobooth in clinic	Dr Kingshuk Chatterjee	
		13:15 – 13:30	15 mins	Automated imaging systems in dermatology	Dr Harsh Tahiliani	
		13:30 – 13:40	10 mins	Role of Photography in social media & Legal implications	Dr Alekya singapore	
		13:40 – 13:50	10 mins	Get best out of equipment you have	Dr Satyanath RV	
		13:50 – 14:00	10 mins	Most used settings in your camera	Dr Satyanath RV	
		14:00 – 14:30	30 mins	Demo and discussion to include demo of clicking standard photos for facial lesions, scalp, trunk, extremities	Faculty	

15.00 - 18.00: Workshop 12 - Threads (HALL - G) - Lifting techniques

Course Directors: Dr Gulhima Arora

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Reserve faculty
	15:00 – 15:20	20 min	INTRODUCTION TO DERMAL THREADS	Dr Jyotsna	
Workshop	15:20 – 15:40	20 min	WHEN AND WHERE TO USE THREADS ON THE FACE	Dr Vimala Manne	
Threads	15:40 – 15:55	15 min	DESIGNING VECTORS FOR INDICATIONS ON THE FACE	Dr Vimala Manne	
	15:55 – 16:15	20 min	COMBINING THREADS WITH OTHER AESTHETIC PROCEDURES ON THE FACE	Dr Gulhima Arora	

15.00 - 18.00: Workshop 12 - Threads (HALL - G) - Lifting techniques

Course Directors: Dr Gulhima Arora

			14711-014				
Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Reserve faculty		
	16:15 – 16:35	20 min	DECODING EYEBROW AESTHETICS WITH THREADS	Dr Azheel			
Workshop	16:35 – 16:55	20 min	NON-SURGICAL RHINOPLASTY WITH THREADS	Dr Sandeep Arora			
Threads	16:55 – 17:10	15 min	CIRCUMVENTING AND TACKLING COMPLICATIONS	Dr Azheel			
	17:10 – 18:00	50 min	Panel discussion	Moderator – Dr Gulhima Arora Panelists- Speaker+ Dr A Smitha Dr V Vani			

09.00 - 12.00: Workshop 13 – Hair Restoration/Transplantation (HALL –H) – Restoring Crowning Glory

	Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Reserve faculty
		09:00 - 09:02	02 mins	Overview of workshop	Dr Kavish Chouhan	
		09:02 - 09:10	08 mins	Exploring the Basics of Regenerative Trichology"	Dr Nitin jain	
	Workshop	09:10 - 09:18	08 mins	Selecting the Right Candidate and Expert Counselling for Hair Transplantation	Dr Narendra Patwardhan	
F	Hair Restoration/Transpla	09:18 - 09:26	08 mins	Pre-operative Preparations OT etiquette and Instrumentation in Hair Transplantation "	Dr Niranjana Raj	
	ntation	09:26 - 09:34	08 mins	Painless Precision: The Art of Anaesthesia in Hair Transplant Surgery for recipient and donor area"	Dr Kuldeep Saxena	
		09:34 - 09:42	08 mins	Mastering the Safety of Donor Area: A Beginner's Approach	Dr Ajara Sayyad	
		09:42 - 09:50	08 mins	Mapping the Future: Assessing Graft Requirements and Planning for Optimal Hair Transplantation	Dr Neha Taneja	

09.00 - 12.00: Workshop 13 – Hair Restoration/Transplantation (HALL –H) – Restoring Crowning Glory

	Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Reserve faculty
		09:50 - 09:58	08 mins	A Beginner's guide to FUT	Dr KUMARSEN	
			Gra	ft Extraction Techniques: Unveiling the Secrets of Punches		
	Workshop	10:00 – 10:05	05 mins	Use of manual punches	Dr Shalini Malhotra	
Re	Hair estoration/Transpl antation	10:05 – 10:10	05 mins	Use of sharp punches	Dr Amit Kerure	
	anation	10:10 – 10:15	05 mins	Long hair FUE extraction	Dr Kavish Chouhan	
ı		10:15 – 10:20	05 mins	Use of hybrid punches & video demonstration of body hair extraction	Dr Amrendra Kumar	
		10:20 – 10:30	10 mins	Q & A		

09.00 - 12.00: Workshop 13 – Hair Restoration/Transplantation (HALL –H) – Restoring Crowning Glory

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Reserve faculty
	10:30 - 10:40	10 mins	Crafting Natural Perfection: Understanding Hair Follicular Patterns for Aesthetically Superior Hairline Designing"	Dr Kavish Chouhan	
	10:40 - 10:48	08 mins	Hair transplantation in Advanced grade baldness	Dr Arika Bansal	
Workshop	10:48 – 10:58	10 mins	Cicatricial alopecia	Dr Syed Mubashir	
Hair Restoration/Transpl antation	10:58 – 11:08	10 mins	Facial Hair Restoration: Reclaiming Confidence Through Expert Techniques"	Dr Amit Kerure	
	11:08 – 11:18	10 mins	The Implantation Saga: An Overview of various Techniques"	Dr Aman dua	
	11:18 – 11:26	08 mins	Advanced Regenerative therapies with Hair Transplantation	Dr Pradeep Kumari	

09.00 - 12.00: Workshop 13 – Hair Restoration/Transplantation (HALL –H) – Restoring Crowning Glory

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Reserve faculty
Workshop Hair Restoration/Transpl antation	11:26 – 11:34	08 mins	Beyond the Procedure: Nurturing New Growth - Post-operative Care After Hair Restoration	Dr Megha Tandon	
	11:34 - 11:44	10 mins	"Tackling the Unexpected: Effectively Managing Complications in Hair Transplant Surgery	Dr Venkataram MYSORE	
	11:44 – 12:00	16 mins	Closing remarks	Dr Amit Kerure	

12.30 - 14.30: Workshop 14 - Lipo and Fat transfer (HALL - H) - Enhancing the contours

Course Directors: Dr Nilesh Goyal and Dr Dhanraj Chawan

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Reserve faculty
	12:30 – 12:45	15 min	Harvesting Techniques – Fat transfer	Dr Nilesh Goyal	
	12:45 – 13:00	15 min	Processing techniques – Fat transfer	Dr Dhanraj Chavan	
	13:00 – 13:15	15 min	Fat grafting for Scars	Dr Kanika Sahni	
Workshop	13:15 – 13:30	15 min	Fat grafting for volume indications	Dr Nilesh Goyal/Dr Dhanraj Chavan	
Lipo and fat transfe	r 13:30 – 13:45	15 min	Fat grafting in clinical indications	Dr Madura C	
	13:45 – 14:00	15 min	Lipo Suction and Lipo Body Sculpting	Dr Nilesh Goyal	
	14:00 – 14:20	20 min	Liposuction using vaser	Dr Jai Kumar Pillai	
	14:20 – 14:30	10 min	Q & A		

15.00 - 18.00: Workshop 15 – RF, CRYOTHERAPY and OTHER OFFICE PROCEDURES(HALL –H) – Basics to advances Course Directors: Dr Ashique K T and Dr Feroze kaliyadan

	Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Reserve faculty
		15:00 – 15:12	12 min	BASICS OF RADIOFREQUENCY. PRACTICAL ASPECTS	Dr NEHA TANEJA	
Cr	Workshop ryolipolysis, RF	15:12 – 15:24	12 min	SIMPLE OFFICE BASED RF PROCEDURES	Dr ABEL FRANCIS	
,	Surgery, Microblading, Needling	15:24 – 15:36	12 min	EXTRAORDINARY INDICATIONS AND ADVANCED USES OF RF IN DERMATOLOGY	Dr RASHI PANGTI	
		15:36 – 15:48	12 min	COMPLICATIONS OF RADIOFREQUENCY: LESSONS LEARNT OVER THE YEARS	Dr SOMESH GUPTA	

15.00 - 18.00: Workshop 15 – RF, CRYOTHERAPY and OTHER OFFICE PROCEDURES(HALL –H) – Basics to advances Course Directors: Dr Ashique K T and Dr Feroze kaliyadan

Session	Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Reserve faculty
	15:48 – 16:00	12 min	Basic principles of cryotherapy	Dr FEROZE KALIYADAN	
	16:00 – 16:12	12 min	Direct cryo spray techniques	Dr JAYASREE PURAVOOR	
	16:12 – 16:24	12 min	Intralesional cryotherapy	Dr Swapna Priya	
Workshop Cryolipolysis, RF	16:24 – 16:36	12 min	COMBINATION CRYOTHERAPY	Dr SAVITHA SOMAIAH	
Surgery, Microblading, Needling	16:36 – 16:48	12 min	Semipermanent makeup of eyebrows- Techniques and updates	Dr Lakshmi Sharada	
	16:48 – 17:00	12 min	Microneedling: Relevance in aesthetic practice	Dr Rajyalaxmi K	
	17:00 – 17:12	12 min	Sclerotherapy	Dr Madhvi Pudi	
	17:12 – 18:00	48 min	Panel discussion	Moderator - Dr Ashique Panelists – All Speakers	

Thursday, 22nd February 2024 - CME

09.00 - 10.30 : CME 1 - Allergy & Urticaria (Session -1) - (HALL - A) What is new?

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
	09:00 – 09:15	15 mins	Atopic Dermatitis - Current understanding and future directions	Dr Suzana Ljubojevic Hadzavdic	Dr Prabhat Kumar
	09:15 - 09:30	15 mins	Non pharmacological interventions and conventional therapy in the management of Atopic Dermatitis	Dr Deepika Pandhi	Dr Y A Lal
Session I Allergy & Urticaria	09:30 - 09:45	15 mins	Biologicals & small molecules in moderate to severe Atopic Dermatitis – What is new?	Dr Abhishek De	
Anergy & Ortiouna	09:45 – 10:20	35 min	Panel Discussion: Diagnosis, biomarkers, and management of Atopic Dermatitis in office practice	Moderator – Dr Deepak Parikh Panelist – Dr Suzana Ljubojevic Hadzavdic Dr Abhishek De Dr Mukesh Girdhar	
	10:20 – 10:30	10 mins	Audience Q & A		

Thursday, 22nd February 2024-CME

10.30 - 12.10 : CME 1 - Allergy & Urticaria (Session -2) - (HALL - A) What is new?

	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
	10:30 – 10:45	15 mins	Diagnosis, mimickers and evaluation of urticaria	Dr Mukesh Girdhar	Dr Gautam Kumar Singh
	10:45 – 11:00	15 mins	Urticaria guidelines for resource poor settings	Dr Kiran Godse	Dr Anjibabu
	11:00 – 11:15	15 mins	Current concepts in the pathogenesis and management of pruritus in dermatology	Dr Vibhu Mendirata	
Session II	11:15 – 11:30	15 mins	What's new in urticarial vasculitis	Dr Resham Vasani	
Allergy & Urticaria	11:30 – 12:00	30 mins	Panel Discussion: Pruritus of systemic origin	Moderator - Dr Asit Mittal Panelists - Dr Deepak Shirbhate Dr Anil Kumar Das Dr Najeeba Riyaz Dr Ganga Bhavani	
	12:00 – 12:10	10 mins	Audience Q & A		

Thursday, 22nd February 2024-CME

12.10 - 13.40 : CME 2 - Blistering Disorders (Session -1) - (HALL - A) - Bursting the bubble

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
	12:10 – 12:25	15 mins	An approach to a patient with cutaneous blisters	Dr Binod Khaitan	Dr Pankaj Adhicari
	12:25 – 12:40	15 mins	Deciphering immunobullous disorders – a diagnostic conundrum	Dr Criton	Dr B Udaya kumar
Session I	12:40 – 12:55	15 mins	Recent trends in the management of immunobullous disorders	Dr C Sudha Rani	
Blistering disorders	12:55 – 13:30	35 mins	Panel Discussion: <u>Approach & Management of blistering disorders</u> (case based)	Moderator Dr Dipankar De Panelists Dr Janaka Akarwita Dr US Agarwal Dr PL Chandrawati Dr M Shahana	
	13:30 – 13:40	10 mins	Audience Q & A		

Thursday, 22nd February 2024- CME

14.30 - 16.10 : CME 2 - Blistering Disorders (Session -2) - (HALL - A) - Bursting the bubble

	Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
		14:30 – 14:45	15 mins	Mechanobullous diseases – A clinicopathological approach	Dr AJS Praveen	Dr KE Mukadum
		14:45 – 15:00	15 mins	How to identify challenging blistering disorder	Dr Rajeev Sharma	Dr Mohanrao
	Session II Blistering disorders	15:00 – 15:15	15 mins	Epidermolysis bullosa – What is new?	Dr Ravi Vadrevu	
B		15:15 – 15:30	15 mins	Current trends of gene therapy	Dr KA Seetharam	
		15:30 – 16:00	30 mins	Panel Discussion: Approach to a child presenting with trauma/friction induced blisters	Moderator - Dr G Manmohan Panelists – Dr Dharshini Dr Vijay Kumar Garg Dr Dipti Dr Soha Khan	
		16:00 – 16:10	10 mins	Audience Q & A		

Thursday, 22nd February 2024-CME

09.00 - 10.30 : CME 3 - Biologics and Small Molecules - (HALL - B) - Future is here Biologics in Dermatology (Session 1)

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chaipersons
	09:00 – 09:15	15 mins	Biologics scenario in AIBD (autoimmune vesiculobullous diseases)	Dr Sanjeev Handa	Dr Kuriape
	09:15 – 09:30	15 mins	Biologics in Psoriasis – What's the right choice & right time?	Dr TJ Ramadevi	Dr A Parsad Chowdary
Session I	09:30 - 09:45	15 mins	Biologics Vs biosimilars	Dr Neha Rani	
Biologics in Dermatology	09:45 – 10:15	35 mins	Panel Discussion: Off label and uncommon indications for biologics in dermatology	Moderator – Dr Soumya Jagadeesan Panelists - Dr Sandeep lal Dr T.S.Mohanrao Dr Jagdish P Dr Sharmila Patil	
	10:20 – 10:30	10 mins	Audience Q & A		

Thursday, 22nd February 2024-CME

10.30 - 12.10 : CME 3 - Biologics and Small Molecules - (HALL – B) – Future is here Biologics in Dermatology (Session 2)

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Reserve
	10:30 – 10:45	15 mins	Small molecules – Emerging therapeutic options in Dermatology	Dr Tarun Mittal	DR RN Dutta
	10:45 – 11:00	15 mins	JAKi in dermatology - Will they deliver as expected?	Dr Sushil Pandey	Dr K Sandeep
Session II	11:00 – 11:15	15 mins	PDE4 inhibitors in Psoriasis and beyond - How to make the small molecule work big ?	Dr Gopalsing Rajout	
Small Molecules in Dermatology	11:15 – 11:30	15 mins	Biologicals in paediatric dermatoses - Updates	Dr Abhijit Saha	
	11:30 – 12:00	30 min	Panel Discussion: Biologics and Small Molecules in dermatology - Case based	Moderator - Dr Bela Shah Panelists- Speaker+ Dr Suresh Kumar Pachunoori Dr Jigna Padhiyar	
	12:00 – 12:10	10 mins	Audience Q & A		

Thursday, 22nd February 2024- CME

12.10 – 13.40 : CME 4 - PRACTICAL DERMATOLOGY - (HALL - B) – Art of practice Pot Pourri (Session 1)

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
	12:10 – 12:25	15 mins	Compresses & wet wrap technique – A practical guide	Dr Manisha Shah	Dr M Yogendra
	12:25 – 12:40	15 mins	Role of collagen dressings in Dermatology	Dr M Himabindu	
Session I	12:40 – 12:55	15 mins	Myriad solutions for hyperhidrosis	Dr Liza Mohapatra	
Pot Pourri (Session 1)	12:55 – 13:30	35 mins	Panel Discussion: Dipping in the solutions - The right way	Moderator - Dr Geetu Gangadharan Panelists - Dr Parimalam Kumar Dr Vijayakumar Sugumaran Dr Debasmita Dr K Sowmya Dr Pooja Agarwal	
	13:30 – 13:40	10 mins	Audience Q & A		

Thursday, 22nd February 2024-CME

14.30 – 16.30 : CME 4 - PRACTICAL DERMATOLOGY - (HALL - B) – Art of practice Pot Pourri (Session 2)

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
	14:30 – 14:45	15 mins	Potassium iodide in Dermatology	Dr Madhu Rangarajan	Dr RP Gupta
	14:45 – 15:00	15 mins	Growth factors in dermatology	Dr T Renuka	
	15:00 – 15:15	15 mins	Sunscreens – Practical implications in children	Dr K Saikrishna	
	15:15 – 15:30	15 mins	Drug therapy in pregnancy & lactation	Dr Jaya Gupta	
Session II	15:30 – 15:45	15 mins	Vitamin D and sunlight- Are we harnessing it the right way?	Dr Bhawna Wadhwa	
Pot Pourri (Session 2)	15:45 – 16:15	30 mins	Panel Discussion: Tips and tricks in office practice	Moderator - Dr Rakesh SV Panelsists – Dr K Saikrishna Dr P Madhavi Reddy Dr Najeem B Dr Abhijit Saha Dr V Ramesh	
	16:15 – 16:30	15 mins	Audience Q & A		

Thursday, 22nd February 2024- CME

09.00 - 10.30 : CME 5 - TRICHOLOGY (Session 1) - (HALL - C) Hair raising chronicles

а	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
	09:00 – 09:15	15 mins	Updates in the management of Androgenetic Alopecia	Dr Murugusundaram	Dr. Deepak shirbhate
	09:15 – 09:30	15 mins	Evaluation and management of Cicatricial Alopecia	Dr Anand Vaggu	Dr Aruna Samarth
Session I	09:30 - 09:45	15 mins	Alopecia Areata – Current and emerging treatments	Dr Manas Chaterjee	
TRICHOLOGY	09:45 – 10:15	30 mins	Panel Discussion: Approach to hair loss – Case based	Moderator - Dr Aseem Sharma Panelists - Dr Arika Bansal Dr Anand Vaggu Dr Indirapavan Dr Brahmaiah Upputuri	
	10:15 – 10:30	15 mins	Shift of Empirical to Evidence Based Approach in Minoxidil Therapy	Dr Aseem Sharma	

Thursday, 22nd February 2024- CME

10.30 - 12.10 : CME 5 - TRICHOLOGY (Session 2) - (HALL - C) Hair raising chronicles

Session	Time Duration		Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
	10:30 – 10:45	15 mins	Dermoscopy of the hair and scalp - A third eye	Dr Rahul Sharma	Dr Krishna Talukdar
	10:45 – 11:00	15 mins	Premenopausal women with hirsutism – Evaluation and management	Dr Indirapavan	Brig Ajay Chopra
	11:00 – 11:15	15 mins	Interesting cases in hair disorders – How I manage?	Dr Radhika S R	
Session II	11:15 – 11:30	15 mins	When and what to choose in interventional trichology	Dr Nitin Jain	
TRICHOLOGY	11:30 – 12:00	30 mins	Panel Discussion: Hair cosmetic procedures and cosmeceuticals – pros and cons	Moderator - Dr Rishi Parashar Panelists - Dr Vimala Manne Dr Raj kirit Dr Prabhat Kumar Dr A Vikram Kumar Dr Afreen Ayub	
	12:00 – 12:10	10 mins	Audience Q & A		

Thursday, 22nd February 2024-CME

12.10 – 13.30 : CME 6 – Pigmentary Disorders (Session 1) - (HALL – C) - Solving the puzzles

Session	Time	Duration	Торіс	Speaker / moderator / panelists	Chairpersons
	12:10 – 12:25	15 mins	Medical management of Vitiligo – Recent advances	Dr Davinder Prasad	Dr Bhaskar Gupta
	12:25 – 12:40	15 mins	Understanding punch grafting in vitiligo	Dr Janak Thakkar	Dr Kashetty srujan kumar
Session I	12:40 – 12:55	15 mins	Pigmented contact dermatitis	Dr Namitha Chathra	
Pigmentary Diseases	12:55 – 13:30	35 mins	Panel discussion: Hypopigmented disorders in children- Case based	Moderator – Dr Davinder Prasad Panelists – Dr Nawaf Al Mutairi Dr Manish Shah Dr Maj Devyani Sapra Dr Siddharth Bhatt	

Thursday, 22nd February 2024-CME

14.30 – 16.10 : CME 6 – Pigmentary Disorders (Session 2) - (HALL – C) - Solving the puzzles

	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
	14:30 – 14:45	15 mins	Facial melnoses (Excluding melasma)	Dr Mukta Sachdev	Dr AD Sarma
	14:45 – 15:00	15 mins	Melasma - Recent advances	Dr Cheena Langer	
	15:00 – 15:15	15 mins	Post inflammatory and macular dermal hyperpigmentation – Therapeutic challenges	Dr Rashmi Sarkar	
Session II	15:15 – 15:30	15 mins	My approach to facial hyperpigmentation	Dr Swapnil Shah	
Session II Pigmentary Diseases	15:30 – 16:00	30 mins	Panel discussion: Lasers and peels in pigmentation	Moderator - Dr Avitus John Panelists - Dr Rekha Singh Dr Jyotsna Dr K Sindhura Dr Sudhanshu Kumar Singh	
	16:00 – 16:10	10 mins	Audience Q & A		

1.01 08.00 – 08.45 : Free paper

Chairpersons - Dr M Nagaswetha

Time	Duration	Abstract No.	Topic	Speaker / Moderator / Panelists
08:00 - 08:05	5 mins	ABS822	Efficacy of Fractional CO2 Laser in Atrophic Acne Scars	Aishwarya Jaswantsing Patil
08:05 - 08:10	5 mins	ABS237	Triglyceride glucose index as a marker for insulin resistance in patients with acne vulgaris	Dr Abhihsree bansal
08:10 - 08:15	5 mins	ABS454	Comparison between different modalities of treatment in the patient of mild and moderate Post acne scar	Dr Jadav Kishankumar Mohanbhai
08:15 - 08:20	5 mins	ABS731	EVALUATION OF PULSE THERAPY OF ISOTRETINOIN IN THE TREATMENT OF ACNE VULGARIS	Dr Nancy
08:20 - 08:25	5 mins	ABS904	Insulin for Acne Scars : Transforming skin imperfections into smooth complexions.	Shivani Gahlot
08:25 - 08:30	5 mins	ABS968	To study the effect of sleep wake cycle on the severity of acne vulgaris.	Dr ANUJ SAINI

1.01

08.00 - 08.45 : Free paper

Chairpersons - Dr M Nagaswetha

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:30 - 08:35	5 mins	ABS1097	Efficacy of micro-needling and 70% GCA vs microneedling alone in atrophic acne scars	Dr Rokshi Ali
08:35 - 08:40	5 mins	ABS1100	Impact of diet and other risk factors on severity of adult acne: a cross sectional study	Dr Ankitha R Ramesh
08:40 - 08:45	5 mins	ABS1120	INSULIN RESISTANCE AND METABLOIC SYNDROME IN ACNE VULGARIS AND ITS ASSOCIATION WITH SEVERITY	Dr Punitha N

1.02 08.45 – 10.30 : Pilosebaceous disorders – Breaking the barriers

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
08:45 - 09:00	15 mins	Cutaneous hyperandrogenism	Dr Jayakar Thomas	Dr Dinesh Mathur
09:00 - 09:15	15 mins	Comprehensive management of Hidradinitis Suppurative – An overview	Dr Shital Poojary	
09:15 — 09:30	15 mins	Hormonal treatment of acne – When and How?	Dr Rajetha Damisetty	
09:30 – 09:45	15 mins	Role of Trifarotene in Acne Management	Dr BS Chandrashekhar	
09:45 – 10:20	35 min	Panel discussion Spectrum of severe acne and acne in special populations (pregnancy, children)	Moderator - Dr. Sanjeev Kandhari Panelists – Dr VK Sharma Dr Nina Madnani Dr Sudhir Pujara Dr Prashant Jhadav Dr Midde sreekar	
10:20 — 10:30	10 min	Audience Q&A		

1.03 10.30 – 11.30 : Lichen Planus – How I manage?

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
10:30 — 10:45	15 mins	Lichen Planus & Comorbidities	Dr S Sachidanand	Dr A Venkatkrishna
10:45 — 11:00	15 mins	Paediatric Lichen Planus – How I manage?	Dr S Anandan	
11:00 – 11:30	30 mins	Panel Discussion Management of Lichen Planus - Case based	Moderator - Dr Udayashankar Panelists - Dr M Rangaraj Dr Pratap Chandra Das Dr Tina Priscilla Dr Ruchi Hemdani	

11.30 – 12.00 : IADVL Dr.BM Ambady Oration by Dr Raghavendra Rao Odyssey with glitter and glow: A Cyan trail
 (5 min introduction, 20 min talk and 5 min felicitation)
 Chairpersons – Dr Manjunath Shenoy, Dr Bhumesh Kumar Katakam

12.00 – 12.30 : Presidential Address - Dr Manjunath Shenoy

12.30 – 13.00 : Key note – Dr.Vijay P. Zawar – Patient and Doctor relationship – Changing Scenario (5 min introduction, 20 min talk and 5 min felicitation)

Chairpersons – Dr Putta Srinivas, Dr Angoori Gnaneshwar Rao

13.00 - 14.00 : Lunch Break

1.04

14.00 – 15.30: Drug reactions – The Medication Maze

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
14.00 – 14:15	15 mins	Approach to diagnosis and treatment of cutaneous adverse drug reactions	Dr Lalit Gupta	Dr Asok Kumar Gangapadhyay
14:15 – 14:30	15 mins	Cutaneous adverse effects of newer oncologic medications	Dr Rajkumar Kothiwala	Dr Ramchandar Darak
14:30 – 15:05	35 mins	Panel discussion Current understanding and management of SJS/TEN - Case based	Moderator - Dr Shital Poojary Panelists - Dr Rajesh kumar Dr Shruti.H.N Dr BY Parveen Kumar Dr Sangeeth Kumar	
15:05 – 15:20	15 mins	Cysteamine- A rising star on melasma horizon	Dr Malavika Kohli	
15:20 – 15:30	10 mins	Audience Q & A		

1.05

15.30 – 17.00 : Biologics & Small Molecules – Magic Bullets

a	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
15:30 – 15:45	15 mins	Apremilast in Paediatric Dermatoses	Dr Maitreyee Panda	Dr Suresh Joshipura
15:45 – 16:00	15 mins	Rituximab in Autoimmune Bullous Disorders - Advantages & Perils	Dr Ahmed Razzaque	Dr. Raghavendra Topkane
16:00 – 16:30	30 min	Panel discussion 1 Biologics - Challenges and Pitfalls	Moderator – Dr Anchala Parthasaradhy Panelsits – Dr Vinay Kumar Sharma Dr Vinay Singh Dr Nayeem Sadath Dr Mitra Debdeep Dr Mallela Vijay Bhaskar Reddy	
16:30 – 16:40	10 mins	Ixekizumab –My journey with Psoriasis patient	Dr Laura Savage	
16:40 – 17:00	20 mins	Panel discussion 2 Chat show with experts - role of ixekizumab in the psoriasis treatment journey both from clinical evidence & clinical experience	Moderator – Dr MURLIDHAR RAJAGOPALAN Panelists – Dr Anchala Parthasaradhy Dr Laura Savage	

1.06 08.00 – 09.00 : Free paper

Chairperson - Dr Tulasi Jarang, Dr M Shahana

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:00 - 08:05	5 mins	ABS209	APREMILAST VERSUS TOFACITINIB IN CHRONIC PLAQUE PSORIASIS: A COMPARATIVE STUDY	Aditi
08:05 — 08:10	5 mins	ABS334	A Comparative study of Oral mini pulse vs Acitretin in generalized lichen planus	BHAVITA BADE
08:10 - 08:15	5 mins	ABS846	A study of association of Lichen planus with metabolic syndrome	Dr Pooja Mudenur
08:15 - 08:20	5 mins	ABS778	Comparative study of topical Methotrexate gel (1%) vs Clobetasol propionate cream (0.05%) in Chronic Plaque Psoriasis: an open label study	Dr Sankalp Khetan
08:20 - 08:25	5 mins	ABS555	Evaluating the validity and role of a durometer in measuring plaque induration in Chronic Plaque Psoriasis	Dr Purnima Gupta
08:25 - 08:30	5 mins	ABS612	A Comparative study of the Safety and Efficacy of oral Methotrexate and oral Apremilast in patients with Chronic Plaque Psoriasis.	Monagari Hima Varsha

1.06

08.00 - 09.00 : Free paper

Chairperson - Dr Tulasi Jarang, Dr M Shahana

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:30 - 08:35	5 mins	ABS775	A STUDY ON NARROWBAND UVB VS TOPICAL PUVASOL THERAPY IN PALMOPLANTAR PSORIASIS	K Yaswanthi Reddy
08:35 - 08:40	5 mins	ABS836	Unmasking inflammatory and skin barrier signals in chronic plaque psoriasis at the molecular levels: A case control study	Safeera Abdul Khadar
08:40 - 08:45	5 mins	ABS1156	A case series of challenging generalized pustular psoriasis treated with Acitretin.	Dr. Sabrina Jaleel

1.07 08.45 – 10.30 : Psoriasis – Antidote to dermatologist's ego

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
08:45 – 09:00	15 mins	Effectiveness of Cyclosporine treatment in severe psoriasis	Dr Manjunath Shenoy	Dr V Gowri
09:00 - 09:15	15 mins	New targeted therapeutic approach in Psoriasis	Dr. MURLIDHAR RAJAGOPALAN	Dr M Shabana
09:15 – 09:45	30 mins	Panel Discussion Psoriasis management in difficult sites - Case based	Moderator – Dr.Sudip das Panelist – Dr M.Shraddha Dr Animesh Biswas Dr Anupama Y G Dr Arun kumar Dr Tanumay Raychaudhury	
09:45 – 10:00	15 mins	Quality of life in psoriasis	Dr Koushik Lahiri	
10:00 — 10:30	30 mins	Panel Discussion Oral therapy of Psoriasis – past, present & future - Case based	Moderator – Dr Vinay singh Panelist - Dr Adarshlata Singh Dr Tejas Vishwanath Dr Gopinath VPK Dr Cheena Langer Dr Anuja George	

1.08 10.30 – 11.30: Practice Management – Boost your practice

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
10:30 — 10:50	20 mins	Setting up a Laser clinic – Oppurtunities & Obstacles	Dr Manish Gautam	Dr Sukhjot Kaur
10:50 — 11:10	20 mins	Role of social media and online promotion in practice - Boon or Bane	Dr Feroz K	Dr Biren Nath
11:10 – 11:30	20 mins	Dermatologist Lifestyle – Happiness & Burnout	Dr Anil Abraham	

11.30 – 12.00 : IADVL Dr.BM Ambady Oration by Dr Raghavendra Rao
Odyssey with glitter and glow: A Cyan trail
(5 min introduction, 20 min talk and 5 min felicitation)
Chairpersons – Dr Manjunath Shenoy, Dr Bhumesh Kumar Katakam

12.00 – 12.30 : Presidential Address - Dr Manjunath Shenoy

12.30 – 13.00 : Key note – Dr.Vijay P. Zawar – Patient and Doctor relationship – Changing Scenario (5 min introduction, 20 min talk and 5 min felicitation)

Chairpersons – Dr Putta Srinivas, Dr Angoori Gnaneshwar Rao

13.00 - 14.00 : Lunch Break

1.09 14.00 – 15.30 : Connective Tissue Disorders – Connecting the dots

	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
14.00 – 14:15	15 mins	Significance of myositis-specific autoantibodies in dermatomyositis	Dr. Anuradha Kakkanatt Babu	Dr Analjyoti Bordoloi
14:15 – 14:30	15 mins	Targeted therapies for lupus erythematosus	Dr Bela Shah	Dr. Manabbrata Majumdar
14:30 – 14:45	15 mins	Management of systemic sclerosis – Update	Dr.Narendra Kamath Karkala	
14:45 – 15:20	35 mins	Panel Discussion Challenges in management of connective tissue disorders Case based	Moderator – S Anandan Panelists – Dr Subhashini Dr Sujay Khandpur Dr R D Kharkar Dr Surabhi Dayal Dr Veeresh Dyavannavar	
15:20 – 15:30	10 mins	Audience Q & A		

1.10 15.30 – 17.00 : Urticaria / Pruritus – Mitigating the itch

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
15:30 – 15:50	20 mins	Translational research in pruritus - newer & emerging therapeutics	Dr Asit Mittal	Dr.Suresh Talwar
15:50 – 16:10	20 mins	Urticarial vasculitis – diagnosis and management challenges	Dr DM Thappa	Dr. Vijay Pant
16:10 – 16:25	15 mins	Gut microbiota and probiotics in chronic urticaria: update	Dr Vikas Shankar	
16:25 – 16:50	35 mins	Panel Discussion Practical approach to pruritus in systemic disorders – Case based	Moderator - Dr Vikrant Saoji Panelists – Speaker+ Dr Susmita Divya Dr Shiva Kumar Patil Dr V Ramesh	
16:50 — 17:00	10 mins	Audience Q & A		

1.11 08.00 – 09.00 : Free Paper Session
Chairpersons - Dr K Shankar , Dr Satyapal

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:00 - 08:05	5 mins	ABS882	COMPARISION OF EFFICACY OF LOW DOSE INTRAVENOUS IMMUNOGLOBULINS PLUS CORTICOSTEROIDS VERSUS CORTICOSTEROID MONOTHERAPY IN STEVENS-JOHNSON SYNDROME AND TOXIC EPIDERMAL NECROLYSIS	Ajay Govindrao Ovhal
08:05 – 08:10	5 mins	ABS045	EFFICACY AND SAFETY OF Q-SWITCHED Nd:YAG LASER IN FACIAL MELANOSES IN TERTIARY CARE CENTRE: A PROSPECTIVE EPIDEMIOLOGICAL STUDY	Sai Gireesh
08:10 - 08:15	5 mins	ABS075	Exploring intralesional normal saline therapy for managing corticosteroid-induced depigmentation in patients with keloid: An open uncontrolled trial	Shakthi juwala S
08:15 – 08:20	5 mins	ABS308	A comparative study on efficacy of transdermal drug delivery with topical Vit D3 using microneedling vs microneedling alone in treatment of stable vitiligo.	Dr. Sri Muhurtha Kattekola
08:20 – 08:25	5 mins	ABS1290	Topical 10% tranexamic acid for recalcitrant topical steroid damaged face: a series of fifteen patients	Dr Devi Priya S
08:25 – 08:30	5 mins	ABS727	COMPARATIVE EVALUATION OF THERAPEUTIC EFFICACY AND SAFETY OF INTRALESIONAL INJECTION OF TRIAMCINOLONE ACETONIDE ALONE VERSUS COMBINATION OF INTRALESIONAL INJECTION OF TRIAMCINOLONE ACETONIDE AND METHOTREXATE IN TREATMENT OF KELOIDS	Dr Arnav Mehta

1.11

08.00-09.00: Free Paper Session Chairpersons - Dr K Shankar , Dr Satyapal

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:30 - 08:35	5 mins	ABS796	Falkners needling technique in treatment of Palmo plantar Warts:A novel therapeutic approach	PATHULOTHU NIKHIL
08:35 - 08:40	5 mins	ABS845	A novel therapeutic modality in the treatment of Alopecia Areata using topical Bimatoprost with Fractional Carbon Dioxide (CO2) LASER	Hussain Kolsawala
08:40 - 08:45	5 mins	ABS1144	Efficacy and safety of oral tofacitinib in lichen planus- a clinical trial	Dr Prajakta Anand Sharma
08:45 - 08:50	5 mins	ABS1089	CLINICAL PROFILE AND OUTCOMES IN SJS/TEN SPECTRUM	Arun J Kozhuppakalam
08:50 - 08:55	5 mins	ABS089	Acute methotrexate toxicity in patients suffering from dermatological disorders: A case series	PRERNA NAGI
08:55 - 09:00	5 mins	ABS1183	Serial evaluation of platelet rich fibrin matrix dressings in patients with non-healing leg ulcers.	Dr Sanjana K

1.12 09.00 – 10.30 : Drug Therapy in special situations – Tackling the difficulties

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
09:00 - 09:20	20 mins	Pharmacotherapy in pregnancy and lactation	Dr Sarweshwari KN	Dr Aruna Devi
09:15 - 09:40	20 mins	Approach to the management of psoriasis in pregnancy/childhood	Dr Somenath Sarkar	Prof Satyadarshi Patnaik
09:40 — 10:20	40 mins	Panel Discussion Immunosuppressives and immunomodulators in special situation - Case based	Moderator - Dr PK Kaviarasan Panelists - Dr Rashmi Kumari Dr Parimalam Kumar Dr AD Kaleshwaran Dr Sunitha Mech	
10:20 - 10:30	10 mins	Audience Q & A		

1.13 10.30 – 11.30 : Anaesthesia in dermatology – Calming the nerves

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
10:30 — 10:45	15 mins	Nerve blocks in dermatosurgery	Dr G Narshima Rao Netha	Dr M.L. Gambhir
10:45 — 11:00	15 mins	Tumescent anesthesia	Dr MK Sribiju	Dr Ashok Nagure
11:00 – 11:30	30 mins	Panel Discussion Managaement of emergencies	Moderator - Dr Nilesh Goyal Panelists - Dr G Narshima Rao Netha Dr Ashok Rao Matety Dr Sanjeev Gulati Dr M Nagaswetha Dr Jay Gupte	

11.30 – 12.00 : IADVL Dr.BM Ambady Oration by Dr Raghavendra Rao
Odyssey with glitter and glow: A Cyan trail
(5 min introduction, 20 min talk and 5 min felicitation)

Chairpersons – Dr Manjunath Shenoy, Dr Bhumesh Kumar Katakam

12.00 – 12.30 : Presidential Address - Dr Manjunath Shenoy

12.30 – 13.00 : Key note – Dr.Vijay P. Zawar – Patient and Doctor relationship – Changing Scenario (5 min introduction, 20 min talk and 5 min felicitation)

Chairpersons – Dr Putta Srinivas, Dr Angoori Gnaneshwar Rao

13.00 - 14.00 : Lunch Break

1.14 14.00 – 15.30 : LASERS & EBD I – Let there be light!

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
14:00 – 14:15	15 mins	Laser Hair Reduction - The journey so far!!	Dr Ganesh Pai	Dr Deepak Kumar Mathur
14:15 – 14:30	15 mins	Pico vs. Nano second Q-Switched Lasers	Dr BS Chandrashekar	Dr B.V. Ramachandra
14:30 – 14:45	15 mins	EBD: intralesional RF	Dr Somesh Gupta	
14:45 – 15:15	30 mins	Panel Discussion - Facial Rejuvenation	Moderator - Dr Avitus John Prasad Panelists - Dr CV Madhuri Dr Girish K Shah Dr Abhishek Kumar Jha Dr Shreeparna Deb	
15:15 – 15:30	15 min	Laser hair Reduction - Reality, Expectation and ROI	Dr Rohit Batra	

15.30 – 17.00 : LASERS & EBD II – Let there be light!

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
15:30 – 15:45	15 mins	Laser treatment for pigmentary dermatoses	Dr Sanjeev Aurangabadkar	Dr Kandaswamy
15:45 – 16:00	15 mins	IPL - A versatile tool	Dr Nitin Deepe	Prof.H.Hanumanthappa
16:00 – 16:15	15 mins	Energy based devices – Scope & applications /	Dr Rohit Batra	
16:15 – 16:30	15 mins	Fractional lasers in dermatology	Dr Sachin Dhawan	
16:30 – 17:00	30 mins	Panel Discussion Managing complications of lasers & IPL - Case based	Moderator – Dr. Mitaxari Hugar Panelists – Dr. Tarun Mittal Dr Swetalina Pradhan Dr Gurunadam Dr S Kiran Dr Anusha Pai	

17.00 - 18.00 : IDOG Meet

1.17 08.00 – 09.00 : Free Paper Session Chairperson – Dr Bhanuja Rani, Dr S Praveen Kumar

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:00 - 08:05	5 mins	ABS694	INNOVATIVE REMEDIAL TREATMENT FOR KERATOTIC, NON KERATOTIC AND RECALCITRANT ANOGENITAL WARTS	SREERANGAM DINESH KUMAR
08:05 - 08:10	5 mins	ABS1174	Lipedematous scalp- a case report	Sandra Arora
08:10 - 08:15	5 mins	ABS451	A study on factors affecting adherence to anti-retroviral therapy, and stigma among HIV-positive adults in a tertiary health care Centre.	Dr Laxmi B Horatti
08:15 - 08:20	5 mins	ABS624	Addressing the ignored and neglected: Dermatoses of the Vulvar Area	C KARISHNI
08:20 - 08:25	5 mins	ABS774	A CASE SERIES OF SECONDARY SYPHILIS	Dr Ruchita Bajaj
08:25 — 08:30	5 mins	ABS809	Clinical profile of sexually transmitted infections in males: a retrospective study	M SHREESHA BAIRY

1.17 08.00 – 09.00 : Free Paper Session Chairperson – Dr Bhanuja Rani, Dr S Praveen Kumar

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:30 - 08:35	5 mins	ABS966	PREVALENCE OF SEXUALLY TRANSMITTED INFECTIONS AMONG MEN HAVING SEX WITH MEN IN A TERTIARY CARE CENTRE IN THIRUVALLUR DISTRICT, TAMIL NADU.	Dr.Maria Shajan
08:35 - 08:40	5 mins	ABS1063	A STUDY ON AWARENESS OF SEXUALLY TRANSMITTED INFECTIONS AND SEXUAL BEHAVIOUR IN MEN HAVING SEX WITH MEN ATTENDING STD CLINIC IN A TERTIARY CARE CENTRE	Samhitha Reddy
08:40 - 08:45	5 mins	ABS050	A descriptive study of patterns of genital dermatoses in patients attending a tertiary care center in south India and assessment of quality of life, depression and anxiety in them	Anupa Mary Job
08:45 - 08:50	5 mins	ABS158	Genital lesions in People Living with Human Immunodeficiency Virus (PLHIVs)	Vedashri Vinod Ghatbandhe
08:50 - 08:55	5 mins	ABS973	Clinico-epidemiological study of genital ulcers in males in a tertiary care centre	Jharanarani Naik
08:55 — 09:00	5 mins	ABS935	Injectable Platelet Rich Fibrin for Periorbital Rejuvenation	Dr Navya Pandey

1.18 09.00 – 10.00 : Pigmentary disorders – Colour conundrums

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
09:00 – 09:15	15 mins	Seborrhoeic Melanosis - An update	Dr Mala Bhalla	Dr Dilip Shah
09:15 – 09:30	15 mins	Current understanding of Melasma	Dr Rashmi Sarkar	Dr V Mohan Kumar
09:30 – 09:45	15 mins	Lichen planus pigmentosus - Update	Dr Chethana Gurumurthy	
09:45 — 10:00	15 mins	Periorbital melanosis	Dr Amala Kamat	

1.19 10.00 – 11.30 : STI – Overcoming the hurdles

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
10:00 – 10:15	15 mins	STIs and Pregnancy	Dr DSS Prasad	Dr K Ramdas
10:15 – 10:30	15 mins	MSM & STI	Dr Jayadev Betkerur	Dr S Suryanarayna
10:30 — 10:45	15 mins	Vaginal Microbiota and Vulvovaginitis in children	Dr.S.Murugan	
10:45 – 11:20	35 mins	Panel Discussion MANAGEMENT CHALLENGES OF STIs/STDs - CASE BASED	Moderator – Dr. V. Mohankumar Panelists – Dr B Udayakumar Dr JVDS Prasad Dr K Hanumanthayya Dr G Jyothi Lakshmi Dr CH Madhu Babu Dr N Ramesh	
11:20 – 11:30	10 mins	Audience Q&A		

11.30 – 12.00 : IADVL Dr.BM Ambady Oration by Dr Raghavendra Rao
Odyssey with glitter and glow: A Cyan trail
(5 min introduction, 20 min talk and 5 min felicitation)

Chairpersons – Dr Manjunath Shenoy, Dr Bhumesh Kumar Katakam

12.00 – 12.30 : Presidential Address - Dr Manjunath Shenoy

12.30 – 13.00 : Key note – Dr.Vijay P. Zawar – Patient and Doctor relationship – Changing Scenario (5 min introduction, 20 min talk and 5 min felicitation)

Chairpersons – Dr Putta Srinivas, Dr Angoori Gnaneshwar Rao

13.00 - 14.00 : Lunch Break

1.20 14.00 – 15.00 : SIG Dermatopathology – Miracles of the microscope

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
14:00 – 14:15	15 mins	Utility of immunohistochemistry in dermatopathology	Dr Meghana Phiske	Dr Anushree Baishya
14:15 – 14:30	15 mins	Histology of cutaneous sarcoidosis	Dr Sujay Khandpur	Dr K Hanumanthayya
			Moderator-	
			Dr Geeti Khullar	
		Panel discussion	Panelist -	
14:30 – 15:00	30 mins	" Histopathology to the rescue in challenging cases"	Dr Meera Thomas	
			Dr Chirag Desai	
			Dr Debajyoti Chatterjee	
			Dr Shubra Dhar	

1.21 15.00 – 16.00 : Microbiome – Ruling the roost

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
15:00 — 15:15	15 mins	Exposomal factors in acne	Dr Rochelle C Monteiro	Dr SK Manzoor
15:15 – 15:30	15 mins	Microbiomes in Atopic Dermatitis	Dr Sandipan Dhar	DR C S Sirka
15:30 — 15:45	15 mins	Epigenetics	Prof V R Rao	
15:45 – 16:00	15 mins	Impact of microbiome in Psoriasis	Dr Krupashankar	

1.22 16.00 – 17.00 : SIG DCR – Exploring the future

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
16:00 – 16:20	20 mins	Artificial intelligence in research and publication	Dr Feroze Kaliyadan	Prof Dimple Chopra
16:20 – 17:00	40 mins	Panel Discussion - Open House on common doubts and queries related to research and publication	Moderator - Dr Divya Gupta Panelists: Dr Ajithkumar K Dr N Asokan Dr Feroze Kaliyadan	

17.00 - 18.00 : IJDVL

08.00 – 09.00 : Free paper Session

Chairpersons - Dr. Sagar Kotagiri, Dr Sravya Chandana

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:00 - 08:05	5 mins	ABS673	ESTIMATION OF SERUM VITAMIN D LEVELS AND HELMINTHIC CO- INFECTIONS IN PATIENTS WITH TYPE 2 LEPRA REACTIONS AND ITS CORRELATION WITH SEVERITY INDEX.	DR NUPOOR NAYAK
08:05 - 08:10	5 mins	ABS805	Pure Neuritic Leprosy and deformity prospective single centre observational study	Abhinav Kumar Verma
08:10 – 08:15	5 mins	ABS854	Assessment of lesions due to leprosy after completion of fixed duration treatment: A cross-sectional study	Dr Anagha Kollarukandy Vijayan
08:15 – 08:20	5 mins	ABS948	A CLINICAL STUDY ON THE MANAGEMENT OF CHRONIC TROPHIC ULCERS IN HANSENS USING PLATELET RICH FIBRIN AND COLLAGEN DRESSINGS	Baradi Manisha
08:20 - 08:25	5 mins	ABS1131	Insight Into The Clinical Spectrum And Deformities Among Paediatric Leprosy Patients In Post Elimination Era	DR SRISHTI R PATIL
08:25 – 08:30	5 mins	ABS043	Immune Zones in Leprosy	Rashi Satyanarayan Soni

08.00 - 09.00 : Free paper Session

Chairpersons - Dr. Sagar Kotagiri, Dr Sravya Chandana

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:30 - 08:35	5 mins	ABS1279	A CLINICAL AND RADIOLOGICAL ASSESSMENT OF PERIPHERAL NERVES IN LEPROSY USING ULTRASONOGRAPHY AND COLOUR DOPPLER	Dr Anjana R
08:35 - 08:40	5 mins	ABS064	CHANGING TRENDS IN LEPROSY AT A TERTIARY CARE HOSPITAL IN SOUTHERN INDIA: A RETROSPECTIVE AND PROSPECTIVE STUDY FROM 2022 TO 2023	SREEJA BILLAKANTI
08:40 - 08:45	5 mins	ABS481	A case series of atypical presentations of leprosy	Hiloni Chokshi
08:45 - 08:50	5 mins	ABS1233	A Retrospective Analysis of Histopathology of Lepra Reactions	Dr Vani Mugali
08:50 — 08:55	5 mins	ABS632	Hurdles in hansen disease eradication: unforeseen rise challenges progress	Dr. Payal agrawal

1.24 09.00 – 10.30 : Photodermatoses – Light- a double-edged sword

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
09:00 - 09:10	10 mins	NbUVB phototherapy – A versatile tool in dermatology	Dr Manobalan	Dr Kaushal Verma
09:10 - 09:20	10 mins	Approach to diagnosis and treatment of photodermatoses	Dr Bikash Ranjan	Dr Motilal Nagaria
09:20 - 09:30	10 mins	Picosecond Ndyag laser – My experience	Dr SC Rajendran	
09:30 - 09:40	10 mins	Excimer Light therapy in dermatology	Dr Rajiv Ranjan Thakur	
09:40 — 10:20	40 mins	Panel discussion Case based discussions on difficult to treat photodermatoses	Moderator - Dr G S Asha Panelists – Dr Fatima Razvi Dr Mubashir Ali Dr Rashmi Sharma Dr Sudheendra G Udbalkar	
10:20 – 10:30	10 mins	Audience Q & A		

1.25 10.30 – 11.30 : Guidelines in Dermatology – Guiding lights

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
10:30 – 10:42	12 mins	Guidelines for management of Hidradenitis Suppurativa	Dr Sharmila Patil	Prof. Dr. B. B. Mahajan
10:42 – 11:54	12 mins	Management of Vitiligo - Guidelines	Dr Vinod Kumar Sharma	Dr Rajesh Buddhadev
10:54 – 11:06	12 mins	Management of Scaly Scalp – Guidelines	Dr Gauri Godse	
11:06 – 11:18	12 mins	Consensus or beyond guidelines in AD (Clinical Practice)	Dr Jaspriya Sandhu	
11:18 – 11:30	12 min	TEN – beyond the gudelines	Dr Christopher Bunker	

11.30 – 12.00 : IADVL Dr.BM Ambady Oration by Dr Raghavendra Rao
Odyssey with glitter and glow: A Cyan trail
(5 min introduction, 20 min talk and 5 min felicitation)

Chairpersons – Dr Manjunath Shenoy, Dr Bhumesh Kumar Katakam

12.00 - 12.30 : Presidential Address - Dr Manjunath Shenoy

12.30 – 13.00 : Key note – Dr.Vijay P. Zawar – Patient and Doctor relationship – Changing Scenario (5 min introduction, 20 min talk and 5 min felicitation)

Chairpersons – Dr Putta Srinivas, Dr Angoori Gnaneshwar Rao

13.00 - 14.00 : Lunch Break

1.26 14.00 – 15.30 : Leprosy – Newer updates

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
14.00 – 14:15	15 mins	Management of leprosy and lepra reactions – Recent updates	Dr Jerry Joshua	Dr Vinodini
14:15 – 14:30	15 mins	Towards zero leprosy transmission - Exploring options from PEP to MiP	Dr Hemant K Kar	Dr Nirmala Prabhavathy
14:30 – 14:45	15 mins	HRUS of peripheral nerves in leprosy- Value in diagnosis, treatment and follow up	Dr Suman Jain	
14:45 - 15:00	15 mins	Disability management - Physiotherapy for a dermatologist	Dr Ananth Reddy	
15:00 – 15:30	30 mins	Panel discussion Leprosy free India by 2030 - Unmet needs, rising challenges, policy decisions in the journey ahead	Moderator - Dr Sunil kumar Gupta Panelists - Dr AK Jaiswal Dr P Narasimha Rao Dr A Geeta Kiran Dr P Padmaja Dr CH Ramamohan	

1.27 15.30 – 17.00 : Reactive and inflammatory dermatoses – What are they?

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
15:30 – 15:45	15 mins	Facial Rashes – An approach	Dr Jaideep Bhat	Dr Aruna Samarth
15:45 – 16:00	15 mins	Approach to facial erythemas	Dr Aparna Palit	Dr Poornima Chidara
16:00 – 16:15	15 mins	Demystifying figurate erythemas	Prof Dimple Chopra	
16:15 – 16:50	35 mins	Panel discussion Recent developments in the understanding & management of neutrophilic dermatoses	Moderator - Dr Saumya Panda Panelists - Dr B Purnachindra Dr Rajib Gogoi Dr Shishira Dr Srinivasan Dr. Jayashree Mohanty	
16:50. – 17:00	10 mins	Audience Q & A		

1.28 08.00 – 09.00 : Free paper session

Chairpersons - Dr B Sankar Kumar

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:00 - 08:05	5 mins	ABS123	Safety and efficacy of long pulsed 1064nm Nd:YAG laser versus liquid nitrogen cryotherapy for the treatment of warts a comparative study	Dr. Bhagyashri S Teli
08:05 — 08:10	5 mins	ABS144	Dermabraded epidermal cell grafting (Jodhpur technique) for stable vitiligo	Dhriti Chugh
08:10 — 08:15	5 mins	ABS192	COMPARISION OF EFFICACY AND SAFETY OF ERBIUM YAG 2940 nm LASER AND FRACTIONAL CO2 LASER IN ATROPHIC ACNE SCAR : A PILOT STUDY	Anisha Biswal
08:15 - 08:20	5 mins	ABS321	A BATTLE TO BANISH ACNE SCARS - Q-SWITCHED NdYAG LASER VERSUS MICRONEEDLING RADIOFREQUENCY.	Dr. Karishma
08:20 - 08:25	5 mins	ABS437	A comparative study of efficacy of Fractional carbon dioxide laser and Picosecond Q-switched 1064-nm Neodymium-Doped Yttrium Aluminium garnet laser in treatment of facial acne scars	SHUBHASHREE P
08:25 – 08:30	5 mins	ABS501	Topical Anaesthetic Gel, Pre-Cooling using Ethyl Chloride Spray and Vibratory Anesthetic Device for pain relief prior to Platelet Rich Plasma therapy for Androgenetic Alopecia patients – A Comparative Study	Silky Priya

1.28 08.00 – 09.00 : Free paper session

Chairpersons – Dr B Sankar Kumar

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:30 - 08:35	5 mins	ABS543	Efficacy and Safety of Dual Wavelength Laser Hair Reduction in Female Patients with Skin of Color	Prateek Pathak
08:35 - 08:40	5 mins	ABS574	comparison of efficacy of autologous non-cultured melanocyte transplantation and suction blister grafting in stable vitiligo	jothsna sirivelu
08:40 - 08:45	5 mins	ABS051	A COMPARATIVE STUDY OF EFFICACY OF PLATELET RICH PLASMA THERAPY VERSUS QR678 CONCENTRATED GROWTH FACTOR(CGF) THERAPY IN ANDROGENETIC ALOPECIA – A COMPARATIVE STUDY	NOULE GOUTHAMI
08:45 - 08:50	5 mins	ABS552	Study on Non-Cultured Melanocyte Transfer assessing the effect by using phosphate buffered saline versus trypsin inhibitor on the viability of cells in patients with vitiligo	CHETHAN M V
08:50 - 08:55	5 mins	ABS871	Use of ablative Carbon Dioxide Laser for surgical removal of Xanthelasma Palpebrum	Dr Swagata Arvind Tambe

1,29 09.00 – 10.30 : Award papers

Chairpersons - Dr BN Reddy, Col. GK Prasad

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
09:00 - 09:07	7 mins	ABS996	comparative study between oral methotrexate plus intramatricial methotrexate and oral methotrexate plus Nd YAG laser in nail psoriasis - a randomised control study	Dr BIBEKANANDA MAHAPATRA
09:07 - 09:14	7 mins	ABS659	To study the correlation of clinical, dermoscopic and histopathological features of clinically suspected macular amyloidosis	Dr RICHIN ANNA JOHNSON
09:14 - 09:21	7 mins	ABS1048	A STUDY ON EFFICACY OF HIGH DOSE ORAL VITAMIN D3 AS MONOTHERAPY IN THE MANAGEMENT OF PSORIASIS	Dr JITHIN A KUMAR
09:21 - 09:28	7 mins	ABS588	Efficacy of endo radio frequency subcision in the treatment of acne scars- a novel technique	Dr Sowmya panuganti
09:28 - 09:35	7 mins	ABS605	A Study on Melasma and Association with Thyroid Function	Dr Anusree Vellot Sreedharan
09:35 — 09:42	7 mins	ABS985	Efficacy of 1064 nm long pulsed Nd-YAG laser vs 30% salicylic acid peel in treatment of keratosis pilaris A Comparative Study.	Dr Hemalatha Naidu M

1.29 09.00 – 10.30 : Award papers Chairpersons - Dr BN Reddy, Col. GK Prasad

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
09:42 - 09:49	7 mins	ABS707	A comparative split study on efficacy of Erbium glass non ablative fractional laser (1565 nm) with Platelet rich plasma versus Erbium glass non ablative fractional laser (1565nm) alone in the treatment of Striae Distensae	Dr Shrinivas Patil
09:49 — 09:56	7 mins	ABS716	A COMPARATIVE STUDY BETWEEN RECIPIENT SITE PREPARATION USING MANUAL DERMABRASION AND TATTOOING PEN IN AUTOLOGOUS NON-CULTURED EPIDERMAL CELL SUSPENSION PROCEDURE IN STABLE VITILIGO PATIENTS: A RANDOMIZED DOUBLE BLINDED STUDY	Dr Akshay Meena
09:56 - 10:03	7 mins	ABS609	A STUDY OF CLINICAL AND DERMATOSCOPIC FINDINGS OF SCALP DERMATOSES AMONG CHILDREN <18 YEARS AT TERITIARY CARE HOSPITAL IN TELANGANA	Dr BOMMAKANTI SAI SHARANYA
10:09 — 10:10	7 mins	ABS448	A therapeutic study to evaluate the efficacy and adverse effects of cryotherapy combined with intralesional Steroids vs combination of intralesional Bleomycin and steroids vs fractional Carbon dioxide laser in keloids.	Dr ANANDITHA.K
10:10 – 10:17	7 mins	ABS385	A New Frontier in Dermatological Diagnosis: Cross-sectional Analysis of the Efficacy of an Artificial Intelligence Application	Dr Marri Shiva Shankar
10:17 – 10:24	7 mins	ABS639	Differentiating active and stable vitiligo: Role of dermoscopic findings	Dr MUSKU TEJASWAROOP

1.30 10.30 – 11.30 : Dermatopathology – Beneath the Surface

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
10:30 — 10:45	15 mins	Approach to benign adnexal tumours of the face	Dr V Geeta	Dr Rajesh Pratap Singh
10:45 – 11:00	15 mins	Interface dermatitis - My approach and Matter	Dr Sasikiran Attili	Dr B Janardhan
11:00 – 11:15	15 mins	Panniculitis – Histopathological perspective	Dr Nanda kumar	
11:15 – 11:30	15 min	The spectrum of granulomatous skin diseases	Dr Subhra Dhar	

11.30 – 12.00 : IADVL Dr.BM Ambady Oration by Dr Raghavendra Rao
Odyssey with glitter and glow: A Cyan trail
(5 min introduction, 20 min talk and 5 min felicitation)
Chairpersons – Dr Manjunath Shenoy, Dr Bhumesh Kumar Katakam

12.00 – 12.30 : Presidential Address - Dr Manjunath Shenoy

12.30 – 13.00 : Key note – Dr.Vijay P. Zawar – Patient and Doctor relationship – Changing Scenario (5 min introduction, 20 min talk and 5 min felicitation)

Chairpersons – Dr Putta Srinivas, Dr Angoori Gnaneshwar Rao

13.00 - 14.00 : Lunch Break

1.31 14.00 – 15.30 : Nail Disorders – From the scratch

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
14.00 – 14:15	15 mins	Twenty Nail Dystrophy - Approach and Management	Dr Chander grover	Dr M Jayanth
14:15 – 14:30	15 mins	Onychomycosis - How i manage?	Dr Manas Ranjan Puhan	Dr DGP Sastri
14:30 – 14:45	15 mins	Melanonychia - When to worry ?	Dr Bharat Bhushan Mahajan	
14:45 – 15:20	35 mins	Panel discussion Approach to common nail disorders - case based	Moderator - Dr.Sushil Tahiliani Panelists - Dr Anup Kumar Lahiry Dr Shazia Jeelani Col Dr Vikas Pathania Dr Vineeth Relhan	
15:20 – 15:30	10 mins	Audience Q & A		

1.32 15.30 – 17.00 : Pigmentary Disorders – Exploring the chromes

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
15:30 — 15:45	15 mins	Lichen Planus Pigmentosus - How i manage?	Dr Bhavesh Swarnakar	Dr K Udayakiran
15:45 – 16:00	15 mins	Dermal pigmentation - pathophysiology , management and combination therapy	Dr Mansi Bhatt	Dr Bornali Dutta
16:00 – 16:15	15 mins	An approach to congenital and inherited hyperpigmentation disorders	Dr Priyadarshini Sahu	
16:15 – 16:50	35 mins	Panel discussion Drug induced pigmentation (management and prevention)	Moderator – Dr Dhanasree Bhide Panelists - Dr Nilendu Sarma Dr Harshita Dr Manjulata Dash	
16:50 – 17:00	10 mins	Audience Q & A		

.33 08.00 – 09.30 : Free Paper Session
Chairpersons – Dr Harshita Bondugula

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:00 - 08:05	5 mins	ABS128	Actinic cheilitis- A retrospective study of 26 patients in tertiary care hospital in South India.	ALLA AKHILA
08:05 - 08:10	5 mins	ABS476	INFLAMMOSCOPY - DERMOSCOPIC STUDY OF FACIAL INFLAMMATORY DERMATOSES.	Md Khatija begum
08:10 - 08:15	5 mins	ABS995	ENHANCING THE DIAGNOSTIC ACCURACY OF SUPERFICIAL FUNGAL INFECTIONS: THE ENTOMODERMOSCOPY WAY	Abinaya S
08:15 - 08:20	5 mins	ABS420	Clinico-dermoscopic and histopathological evaluation of benign skin, soft tissue and appendageal tumors of skin: A cross-sectional study from a tertiary care hospital	Dr Saika Reyaz
08:20 - 08:25	5 mins	ABS466	DERMOSCOPY IN THE DIAGNOSIS OF COMMON ACQUIRED HYPERKERATOTIC PALMOPLANTAR LESIONS	POOJA UNNIKRISHNAN
08:25 - 08:30	5 mins	ABS745	Polarized Transilluminating Dermoscopy: A Pilot Study of a Novel Bedside Technique for Diagnosing Pili Torti	Dr. Neha Fogla

08.00 – 09.30 : Free Paper Session
Chairpersons – Dr Harshita Bondugula

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:30 - 08:35	5 mins	ABS627	A study on onychoscopic patterns in various dermatological disorders.	Dr. K. Akshita
08:35 - 08:40	5 mins	ABS640	Clinical and Trichoscopic patterns in Nonscarring Alopecias	RHONDA LATSAHEB
08:40 - 08:45	5 mins	ABS251	Case Series Of The Great Imposter : Changing trend of Syphilis	Shivani Muchandimath
08:45 - 08:50	5 mins	ABS842	TO DETERMINE THE CLINICAL AND DERMOSCOPIC FINDINGS IN NAILS OF PAPULOSQUAMOUS DISORDERS AND ITS ASSOCIATION WITH DISEASE SEVERITY: A CROSSSECTIONAL STUDY	Dr Vejeta Rani
08:50 - 08:55	5 mins	ABS653	Concordance between clinical and histopathological diagnosis among various dermatoses in the elderly: A five-year retrospective cross-sectional assessment from a tertiary care centre in Southern India	Shruti Kulkarni

1.34 09.00 - 09.30 : IADVL Legal Cell session

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
09:00 — 09:07	07 mins	How much to investigate and when: Legal & Ethical angle	Dr KHS Rao	Dr Omprakash
09:07 — 09:14	07 mins	Unforeseen, unavoidable cutaneous drug reactions: What does the law say?	Dr. Mansak Shishak	
09:15 — 09:30	15 mins	Panel discussion: Pointers to avoid legal tangles in dermatology practice	Moderator – Dr. KHS Rao Panelist – Dr Jayakar Thomas Dr. Saba Mhat Dr Rajan TD	

1.35 09.30 – 10.30 : Investigative Dermatology – Being Sherlock Holmes

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
09:30 – 09:45	15 mins	Bedside Diagnosis in Dermatology	Dr Dipali Rathod	Dr G Swarna Kumari
09:45 – 10:00	15 mins	Cytodiagnosis in Dermatology	Dr. Bhavana Ravindra Doshi	Dr D Subhash Reddy
10:00 – 10:15	15 mins	Immunofluorescence in Dermatology	Dr Varsha Shetty	
10:15 – 10:30	15 mins	Imaging in dermatology	Dr Deepak Jakhar	

1.36 10.30 - 11.30 : IJDVL Session

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
10:30 — 10:42	12 mins	Sending an article for publication - what I need to know as an author	Dr Saumya Panda	
10:42 – 10:54	12 mins	Responding to reviewers - tips and tricks	Dr Feroze	
10:55 – 11:30	35 mins	Panel discussion - Manuscripts - Reasons for rejection/ reasons for acceptance	Moderator- Dr Archana Singal Panelists – Dr D M Thappa Dr K Seetharam Dr Manas Chatterjee Dr Sunil Dogra	

11.30 – 12.00 : IADVL Dr.BM Ambady Oration by Dr Raghavendra Rao
Odyssey with glitter and glow: A Cyan trail
(5 min introduction, 20 min talk and 5 min felicitation)
Chairpersons – Dr Manjunath Shenoy, Dr Bhumesh Kumar Katakam

12.00 – 12.30 : Presidential Address - Dr Manjunath Shenoy

12.30 – 13.00 : Key note – Dr.Vijay P. Zawar – Patient and Doctor relationship – Changing Scenario (5 min introduction, 20 min talk and 5 min felicitation)

Chairpersons – Dr Putta Srinivas, Dr Angoori Gnaneshwar Rao

13.00 - 14.00 : Lunch Break

14.00 – 15.00 : Inter speciality – Bridging the gaps

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
14:00 – 14:20	15 mins	Dermatological clues in Rheumatological disorder	Dr A Sravan Kumar	Dr Vijay Paliwal
14:20 – 14:40	15 mins	PCOS – Trends in diagnosis & management	Dr Goli Mahalakshmi	Dr Rajiv kaura
14:40 – 15:00	15 mins	Cutaneous manifestations in endocrinal disorders	Dr Neelaveni	

1.38 15.00 – 16.00 : Holistic approach to Skin Health

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
15:00 – 15:15	15 mins	My approach to facial melanosis	Dr Sharad Mutalik	Dr Smrity B Das
15:15 – 15:30	15 mins	Cosmetic peptides - Current concepts and future perspectives	Dr Malavika Kohli	Dr B Raghu Kiran
15:30 – 15:45	15 mins	Nutraceuticals in Skin Health	Dr. Kalpana Sarangi	
15:45 – 16:00	15 mins	Biostimulators and bioremodellers (Injectable skin rejuvenation)	Dr Maya Vedamurthy	

1.39 16.00 – 17.00 : AFDG Session

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
16:00 – 16:10	10 mins	Vascular tumours	Dr Durga Tripathy	Dr Rajesh Verma
16:10 – 16:20	10 mins	Genetic syndromes	Dr Bhavni Oberoi	Dr Baveja S
16:20 – 17:00	40 min	Panel Discussion – Challenging cases in dermatology	Moderator – Dr Biju Vasudevan Panelists – Dr Sidharth Mani Dr Sridhar J Dr Preema Sinha Dr Shekhar Neema Dr Pankaj Das Dr Sunmeet Sandhu	

1.40 17.00 – 18.00 : AIIMS Alumni

1.41 08.00 – 09.00 : Free Paper Session
Chairpersons – Dr Tina Prisilla, Dr Sathaiah Sudhamalla

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:00 - 08:05	5 mins	ABS076	Involvement of eyelid in tinea incognito affecting the face compared to topical steroid damaged face : An observational study	Chigurupati Eshritha
08:05 - 08:10	5 mins	ABS398	A COMPARATIVE STUDY ON EFFICACY AND SAFETY OF INTRALESIONAL BCG,MMR,VITAMIN D3 IN MULTIPLE CUTANEOUS NON VENEREAL WARTS	DR BANDARU ANMISHA
08:10 - 08:15	5 mins	ABS1065	Assessment of quality of life impairment in vitiligo patients using specific and nonspecific quality of life instruments and its relationship to clinical severity	Kurat Sajad
08:15 - 08:20	5 mins	ABS564	Bacterial biofilm formation and antibiotic resistance profile in primary pyoderma	Sharon Joseph
08:20 - 08:25	5 mins	ABS614	Comparing emollient use with topical luliconazole (azole) in the maintenance of remission of chronic and recurrent dermatophytosis. An open label, randomized prospective active-controlled non-inferiority study.	Dr. Yashdeep Singh Pathania
08:25 - 08:30	5 mins	ABS645	Subcutaneous mycosis- Case Series- Experience in a tertiary care hospital	Dr. C. Navya Suvidha

1.41 08.00 – 09.00 : Free Paper Session
Chairpersons – Dr Tina Prisilla, Dr Sathaiah Sudhamalla

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:30 - 08:35	5 mins	ABS802	Exploring altered inflammation in chronic dermatophytosis at the molecular levels: A case-control study	Swathi A R
08:35 - 08:40	5 mins	AB\$831	Cutaneous Leishmaniasis: An emerging skin-NTD and need for greater awareness	Niraj Parajuli
08:40 — 08:45	5 mins	ABS980	"LULICONAZOLE 1% CREAM VS NAFTIFINE 2% CREAM : A RANDOMIZED CONTROLLED TRIAL TO COMPARE THE EFFECTIVENESS , SAFETY AND TOLERABILITY IN LIMITED VARIETY OF TINEA CORPORIS AND CRURIS "	Sambit Chatterjee
08:45 - 08:50	5 mins	ABS1023	WARTS WAR" UNRAVELING THE DUEL BETWEEN AUTOINOCUTATION AND MUMPS, MEASELS AND RUBELLA VACCINE SHIELD	Dr ARJUN NARAYANAN
08:50 — 08:55	5 mins	ABS1311	CORRELATION OF LESIONAL BACTERIOLOGICAL PROFILE WITH BLOOD CULTURE IN AUTOIMMUNE BULLOUS DISORDER	H P Sudhesshna Devi

1.42 09.00 – 09.30 : DVL WELFARE TRUST SESSION

	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
09:00 - 09:02	02 mins	Welcome Remark	Dr. Vijay Zawar	
09:02 - 09:07	05 mins	Overview of DVL WT	Dr. Vineet Relhan	
09:07 – 09:30	23 mins	Panel Discussion – OPEN HOUSE AND PANEL DISCUSSION	Moderator – Dr. Dinesh Devraj Panelist – Dr. Vijay Zawar Dr. Manjunath Shenoy Dr. Bhumesh Kumar Katakam Dr. Jayadev Betkerur D. Rajib Gogoi Dr. Vineet Relhan Dr. Chetan N. Patel	

1.43 09.30 – 10.30 : HIV – Chronic Manageable disease

Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
09:30 – 09:45	15 mins	Cutaneous Manifestations of HIV in the Era of Antiretroviral Therapy	Dr Ravi Vadrevu	Prof. Dr Sunil Gupta
09:45 - 10:00	15 mins	Management of STIs in PLHIV	Dr Yogesh S Marfatia	Dr Siva Rami Reddy
10:00 – 10:15	15 mins	Stigma, Awareness and Testing in LGBTQ+: Journey from out of the closet to clinic	Dr DG Saple	
10:15 – 10:30	15 mins	HIV TREATMENT STANDARDS 2024	Dr Ravi Saini	

1.44 10.30 – 11.00 : Dermatology Nursing Session

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
10:30 – 11:00	15 min	Panel Discussion – Dermatology Nursing: its application in clinical practice	Moderator – Dr. Laxmi V. Nair Panelist – Dr Sivasankari M Dr Sushruth Kamoji Dr. Preethy Harrison Aneesha A.R. Julie T. John	

11.45 11.00 – 11.30 : Rapid fire Session
Chairpersons – Dr Nirmala Purohit , Dr B Raghukiran

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
11:00 – 11:03	3 mins	ABS503	Embracing the winds of change and fostering hope in pediatric alopecia care: tofacitinib in pediatric alopecia areata	Srushti Zatakia
11:03 — 11:06	3 mins	ABS674	A rare case of Pityriasis Lichenoides Chronica in a elderly male secondary to Multiple Myeloma or is it drug induced?: A Case Report	Malaka Sai Bindu
11:06 — 11:09	3 mins	ABS683	Growth Potential of Dermocosmetics in Emerging Countries Like Bangladesh	Dr Md Abu Zafor Sadek
11:09 – 11:12	3 mins	ABS818	Dermoscopic findings in topical steroid damaged face	Akshay jain
11:12 – 11:15	3 mins	ABS853	Three case reports of Epidermodysplasia verruciformis	Dr.Gunreddy Aruna

1.45 11.00 – 11.30 : Rapid fire Session Chairpersons – Dr Nirmala Purohit , Dr B Raghukiran

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
11:15 – 11:18	3 mins	ABS864	Chemical Leukoderma of Labial Mucosal Surfaces from Bel Patra (Aegle Marmelos)	Dr. Sarah Shakeel Khan
11:18 – 11:21	3 mins	ABS931	YELLOW PEELBOON OR BANE?	Dr.FariyaRasheed
11:21 – 11:24	3 mins	ABS1182	Treatment of Chronic Spontaneous Urticaria with Autologous serum therapy and its outcome in patients with Positive or Negative Autologous Serum Skin Test Results at a Tertiary Care Centre in Bangalore Rural	Dr Leena
11:24 – 11:27	3 mins	ABS1191	Title:- Pattern of nonvenereal dermatoses in tertiary care center- A cross sectional study	DR. Sapna Ahirwar
11:27 – 11:30	3 mins	ABS1280	Dermoscopic and histopathological features in cicatricial alopecia - An observational study	E. K Jaleena

11.30 – 12.00 : IADVL Dr.BM Ambady Oration by Dr Raghavendra Rao
Odyssey with glitter and glow: A Cyan trail
(5 min introduction, 20 min talk and 5 min felicitation)
Chairpersons – Dr Manjunath Shenoy, Dr Bhumesh Kumar Katakam

12.00 – 12.30 : Presidential Address - Dr Manjunath Shenoy

12.30 – 13.00 : Key note – Dr.Vijay P. Zawar – Patient and Doctor relationship – Changing Scenario (5 min introduction, 20 min talk and 5 min felicitation)

Chairpersons – Dr Putta Srinivas, Dr Angoori Gnaneshwar Rao

13.00 - 14.00 : Lunch Break

1.46 14.00 – 14.45 : Dermatologists Open Forum – Wisdom of the wise

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
14:00 – 14:15	15 min	Cutaneous manifestations of internal malignancies - my experience	Dr N Ramesh	Dr Kumar Abhishek
14:15 – 14:30	15 min	Dermoscopy – Diagnostic third eye in paediatric dermatoses	Dr Prashanthi Vellanki	
14:30 – 14:45	15 min	What text books doesn't teach	Dr Putta Srinivas	

1.47 14.45 – 15.30 : ACAD Session

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
14:45 – 14:50	5 mins	President's remarks	Dr. Manjunath Shenoy	Dr Sumir Kumar
14:50 – 14:55	5 mins	Honorary Secretary General remarks	Dr. Bhumesh Kumar Katakam	Dr Pradeep Kumar Saraswat
14:55 – 15:00	5 mins	My ACAD journey	Dr. D. Sudhavani	Dr Sudha Rajendran
15:00 – 15:12	12 mins	Approach to Pediatric Nail Disorders - Nailing the nail in Young	Dr Shazia Jeelani	
15:12 – 15:24	12 mins	Threads for Under eye	Dr.Monica Bambroo	
15:24 – 15:30	6 mins	Interactions & Group Photo		

1.48 15.30 – 16.30: Granulomatous Disorders – Resolving deeper dilemma

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
15:30 — 15:45	15 mins	Cutaneous Amebiasis- Update	Dr Mariela Dina Tejada Malaga	Prof. Dr G.K. Verma
15:45 – 16:00	15 mins	Systemic involvement in Sarcoidosis	Dr Shyamanta Barua	Dr Vijay Sekhar Palleboyina
16:00 – 16:15	15 mins	Granuloma Faciale - Current Concepts	Dr Balkrishna Nikam	
16:15 – 16:30	15 mins	Approach to Palisading Granuloma	Dr Geeti Khullar	

17.00 - 18.00 : IADVL GSK Quiz Prelims

2.01 08.00 - 09.00 : IADVL Gsk Quiz final - HALL A

2.02 09.00 – 10.15 : Paediatric Dermatology

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
09:00 - 09:15	15 mins	Non infective vesicular Dermatoses in children - How I manage	Dr Bhumesh Kumar Katakam	Dr MM Faizal
09:15 - 09:30	15 mins	Chronic bullous disease of childhood - Updates in management	Dr Arun C Inamdar	Dr Sidharth Mani
09:30 - 09:45	15 mins	Management updates of pediatric SLE	Dr Angoori Gnaneshwar Rao	
09:45 - 10:00	15 mins	Biologics in childhood and adolescence	Dr Arun Joshi	
10:00 – 10:15	15 mins	Dermatological clues in the diagnosis of endocrine disorders in children	Dr Ragunatha Shivanna	

2.02 10.15 – 10.30 : Adult Atopic Dermatitis

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
10:15 – 10:30	15 mins	Skin Barrier Science & the role of Ceramides in barrier restoration through Indian Clinical Study in AD Patients	Dr Neena Kanna	

2.03 10.30 – 11.30 : SIG Dermoscopy – Patterns of Precision

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
10:30 – 10:42	12 min	Standardized dermoscopic terms and its pathologic correlation	Dr Biswanath Behera	Dr Yasmeen Bhat
10:42 – 10:54	12 min	Yellow to yellow-orange color under dermoscopy: How to approach?	Dr Payal Chauhan	Dr Ankad BS
10:54 – 11:06	12 min	Solitary patch of Alopecia: The pros and cons of using dermoscopy over clinical and pathological examination	Dr Debjit Kar	
11:06 – 11:18	12 min	Dermoscopic approach in a solitary pigmented papule, nodule or plaque	Dr Shishira R Jartarkar	
11:18 – 11:30	12 min	Onychoscopy: Infectious and inflammatory nail dermatoses	Dr Priyadarshini Sahu	

11.30 – 12.00 : IADVL Systopic Oration by Dr G Nanda Kumar Romancing dermatopathology and yearning for more (5 min introduction, 20 min talk and 5 min felicitation) Chairpersons – Dr Vijay P Zawar, Dr kavitha S B

12.00 - 13.00 : IADVL Day

13.00 - 14.00 : Lunch Break

2.04 14.00 – 15.30 : Hair disorder Session-1 – Tresses in trouble

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
14:00 – 14:15	15 mins	Current concepts in the management of patterned alopecia	Dr Venkatrama Mysore	Dr KS Ram
14:15 – 14:30	15 mins	Alopecia areata – How i manage?	Dr Sowmya Dogiparthi	Dr Malini Panati
14:30 – 14:45	15 mins	Novel therapeutic modalities for AGA	Dr Dinesh Devaraj	
14:45 – 15:00	15 mins	Non pharmacological Treatment of hair loss	Dr Kavish Chauhan	
15:00 – 15:30	30 mins	Panel discussion Hair shaft disorder - Case based	Moderator - Dr KA Seetharam Panelists – Dr Sudarshan P Gaurkar Dr Rakhesh SV Dr Arun Kumar Dr Mahesh Kumar C	

2.05 15.30 – 17.15 : Hair disorder Session-2 – Tangled tales

Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
15:30 – 15:45	15 mins	The enigma of grey hair – Can we reverse it?	Dr Prashant Palawade	Dr Kalappa
15:45 – 16:00	15 mins	Trichoscopy – An essential tool in hair disorders	Dr Alekya Singapore	Dr P Ramanamurthy
16:00 – 16:15	15 mins	Telogen effluvium - How i manage?	Dr Pradeep Kumari	
16:15 – 16:30	15 mins	Small molecules in hair disorder	Dr Gopinath VPK	
16:30 – 16:45	15 mins	Hair Shaft Disorder – Update	Dr Arti sakral	
16:45 – 17:15	30 min	Panel discussion Topical & oral Minoxidil in hair loss – Present & Future	Moderator - Dr Neeraj Pandey Panelist – Dr. Arijit Coondoo Dr Ravi Rathod Dr Tejinder Kaur Dr Mohan Lal Banoth Dr Surajit Gorai	

08.00 - 09.00 : IADVL Gsk Quiz final - HALL A

2.07

09.00 - 10.30 : Atopic dermatitis - Flare to care

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
09:00 - 09:15	15 mins	Atopic dermatitis – Current concepts in immunology	Dr Mark Koh	Dr Sandipan Dhar
09:15 - 09:30	15 mins	Atopic March: Dermatologic Perspectives	Dr Sowmya Kaimal	Dr Anoop T V
09:30 - 09:45	15 mins	Comorbidities in Atopic Dermatitis and their impact on management	Dr Manjyot Gautam	
09:45 – 10:00	15 mins	Abrocitnib in moderate to severe atopic dermatitis	Dr Ramesh Bhat	
10:00 – 10:30	30 mins	Panel discussion Atopic dermatitis - Case based	Moderator - Dr D A Satish Panelists - Dr Prabhakar Sangolli Dr. Binayak Dwari Dr Binayak Chandra Dwari Dr Gatha M Updaya Dr Arif Ahmed (Ped)	

2.08 10.30 – 11.30 : Camouflage – Conceal with confidence

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
10:30 — 10:45	15 mins	Camouflage in hypo/depigmentary disorders	Dr Piyush Borkhatariya	Dr. Surabhi Dayal
10:45 – 11:00	15 mins	Camouflage in hyperpigmentary disorders	Dr Fariya Rasheed	Dr Rajesh Kumar
11:00 – 11:15	15 mins	A new cause of tattoo regret: Tattoo for camouflage	Dr Anuja Yadav	
11:15 – 11:30	15 min	Cosmetic camouflage / skin camouflage techniques	Dr Jasleen Kaur Sandhu	

11.30 – 12.00 : IADVL Systopic Oration by Dr G Nanda Kumar Romancing dermatopathology and yearning for more (5 min introduction, 20 min talk and 5 min felicitation) Chairpersons – Dr Vijay P Zawar, Dr kavitha S B

12.00 - 13.00 : IADVL Day

13.00 - 14.00 : Lunch Break

2.09 14.00 – 15.30 : Immunobullous Disorders – Battlling the blisters

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
14:00 – 14:30	30 mins	Paraneoplastic Autoimmune Laminin	Dr Ahmed Razzaque	Col (Retd) MS Deora
14:30 – 14:45	15 mins	Biologics – complications & their management	Dr Sendhil M Kumaran	Dr. Arun Achar
14:45 – 15:00	15 mins	Rational serological and immunopathological diagnosis and pitfalls	Dr Laxmisha Chandrashekhar	
15:00 – 15:30	30 min	Panel discussion How to manage difficult cases and when to start biologicals	Moderator - Dr R Sowmiya Panleist – Dr K Pavithran Dr Mahendra Kura Dr Ragunatha Shivanna Dr Shekhar Neema	

2.10 15.30 – 17.00 : Vitiligo – Newer paradigms

Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
15:30 – 15:45	15 mins	Revised classification and nomenclature: Global consensus	Dr Shikha Bansal	Dr Vijay Mohanrao
15:45 – 16:00	15 mins	Current concepts in Vitiligo management	Dr Nazia	Dr KV Madhu Babu
16:00 – 16:15	15 mins	Melanocyte transfer and surgery in the management of Vitiligo	Dr T Salim	
16:15 – 16:50	35 min	Panel discussion Vitiligo in children - Treatment approaches	Moderator - Dr Munish Paul Panelists - Dr K kartikeyan Dr Nazia Dr Ajit Kumar Dr Belliappa Pemmanda Raju	
16:50 – 17:00	10 min	Audience Q & A		

08.00 - 09.00 : IADVL Gsk Quiz final - HALL A

2.12 09.00 – 10.30 : PG Thesis based Award papers Chairpersons - Dr A Venkatakrishna

Time	Duration	Abstract No.	Topic	Speaker / Moderator / Panelists
09:00 - 09:07	7 mins		A Cross-Sectional Study to Evaluate the Role of Th17 Pathway in the Inflammation Associated with Inherited Epidermolysis Bullosa	Dr Smriti Gupta
09:08 - 09:15	7 mins		Comparison of the clinical profile and quality of life between juvenile- onset and adult-onset alopecia areata and HLA typing in juvenile- onset alopecia areata	Dr Reenu Rajan George
09:17 - 09:24	7 mins		Utility of plucked hair direct immunofluorescence as a possible replacement of conventional skin biopsy direct immunofluorescence in immunological activity monitoring and prediction of relapse in pemphigus	Dr Kittu Malhi
09:25 - 09:32	7 mins		A prospective observational study validating hsCRP, Eosinophil count, Total body surface area (CET score) in patients of DRESS syndrome vs RegiSCAR as gold standard	Dr Sukhdeep Singh
09:33 - 09:40	7 mins		Correlation between programmed death-1 receptor (PD-1), and disease severity and treatment response in active alopecia areata.	Dr Vignesh Narayan R

2.12 09.00 – 10.30 : PG Thesis based Award papers Chairpersons - Dr A Venkatakrishna

Time	Duration	Abstract No.	Topic	Speaker / Moderator / Panelists
09:41 - 09:48	7 mins		The clinico-pathological features and serum CCL 11 levels in Dipeptidyl Peptidase 4 Inhibitor(DPP4I) associated cutaneous eruptions in patients with diabetes mellitus: A case-control study	Dr Prateek Nayak
09:49 - 09:56	7 mins		A Study of CD4+CD25+Foxp3+ T Regulatory cells in Type 1 and Type 2 leprosy reactions.	Dr Kumari Ritu
09:57 - 10:04	7 mins		Determination of usability of validated scoring criteria for assessment of disease severity of pemphigus by telecommunication	Dr Prarthana T
10:05 – 10:12	7 mins		A PROSPECTIVE, OBSERVATIONAL STUDY TO ASSESS THE CHANGES IN NERVE FUNCTION IMPAIRMENT (NFI) AND DISABILITY STATUS IN LEPROSY PATIENTS ON ANTI-LEPROSY TREATMENT	Dr Apoorva Sharma
10:13 – 10:20	7 mins		ANTIBIOGRAM AND BIOFILM FORMATION IN CUTIBACTERIUM ACNES ISOLATED FROM ACNE VULGARIS	Dr Navya Anna Paul

2.13 10.30 – 11.30 : Eczema, Contact dermatitis and Diversity – what's new?

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
10:30 – 10:45	15 mins	Diversity, inequality and dermatology	Dr Piu Banerjee	Prof. Dr K.S. Mehta
10:45 – 11:00	15 mins	Genital Allergy : An update	Dr Suzana Ljubojevic Hadzavdic	Prof. Dr Tejinder Kaur
11:00 – 11:15	15 mins	Concurrent allergic contact dermatitis and atopic dermatitis - Current trends in management	Dr Kaushal Verma	
11:15 – 11:30	15 mins	Airborne contact dermatitis: Indian scenario	Dr. Sanjay Ghosh	

11.30 – 12.00 : IADVL Systopic Oration by Dr G Nanda Kumar Romancing dermatopathology and yearning for more (5 min introduction, 20 min talk and 5 min felicitation) Chairpersons – Dr Vijay P Zawar, Dr kavitha S B

12.00 - 13.00 : IADVL Day

13.00 - 14.00 : Lunch Break

2.14 14.00 – 15.30 : Malignancy – Tumour terrain

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
14.00 – 14:15	15 mins	Quantum technology enters medicine : Game changer for diagonisis of metastatic melanoma and squamous cell carcinoma	Prof Ralf Peter	Dr Pushpinder Chauhan
14:15 – 14:30	15 mins	Paraneoplastic Syndromes: An approach	Dr Saurabh D Raut	Dr.K.Narasimha Prasad
14:30 – 14:45	15 mins	Cutaneous malignant tumors-My approach	Dr Eshwari L	
14:45 – 15:20	35 mins	Panel Discussion: Cutaneous malignancies - Tip of ice berg	Moderator - Dr Kavitha Athota Panelists – Speakers + Dr Shivani Bhardwaj Dr Pramod Kumar	
15:20 – 15:30	10 mins	Audience Q & A		

2.15 15.30 – 16.15 : Dermatophytoses – Fighting Fungal epidemic

Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
15.30 – 15:45	15 mins	A Noval method to assess the severity of dermatophytoses	Dr Ramesh Bhat	Dr Payal Chauhan
15:45 – 16:15	30 mins	Panel Discussion: Management of Dermatophytoses in special situation (Hepaitc, Renal and pregnancy)	Moderator Dr Madhu Rangarajan Panelists Dr. Rashmikant Shah Dr Ramesh Bhat Dr Laxmisha Chandrashekhar Dr Arti Sakral Dr Savitha AS	Dr Gunupudi Swarnakumari

2.16 16.15 – 17.00 : Acanthosis Nigricans – Contours of care

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
16.15 – 16:30	15 mins	Acanthosis Nigricans - Latest updates in management	Dr Anupam Das	Dr Shivani Bansal
16:30 – 17:00	30 mins	Panel discussion Acanthosis Nigricans- case based	Moderator - Dr Koushik Lahiri Panelists – Speaker+ Dr Rajiv Sridharan Dr Shraddha Mahalle Dr T Sridhar Dr Shashikumar	Dr Bala

08.00 - 09.00 : IADVL Gsk Quiz final - HALL A

2.18 09.00 – 10.00 : SIG Pruritus – Easing the itch

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
09:00 - 09:15	15 mins	The Sinister Itch	Dr Najeeba Riyaz	Prof. Dr. G.P. Thami
09:15 - 09:30	15 mins	Ditch the itch-A therapeutic approach to pruritus of known to unknown origin	Dr Deepti Chigullapalli	Dr R Raghunatha Reddy
09:30 – 10:00	30 mins	Panel discussion Regional pruritus-Case based scenarios	Moderator - Dr Asit Mittal Panelists - Dr Rajesh Verma Dr Prabhakar Sangolli Dr Praveen Kumar Dr Kapil Vyas Dr Vikas Sankar Dr Sahana Srihari Dr Indrashish Podder	

2.19 10.00 – 11.00 : SIG NTD – Tackling tropical troubles

	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
10:00 – 10:15	15 mins	Road to elimination of NTDs in India, the journey so far and ahead	Dr P Narasimha Rao	Dr Col Sehdev Singh
10:15 – 10:30	15 mins	Cutaneous Tuberculosis:An Overlooked Neglected Tropical Disease	Dr Archana Singal	Dr Mulakala Sudha
10:30 – 10:45	15 mins	Management of Mycetoma: An Update	Dr Arpita Nibedita Rout	
10:45 – 11:00	15 mins	Therapeutic Outcome in Cutaneous Leishmaniasis: Our Experience	Dr Shagufta Rather	

2.20 11.00 – 11.30 : Inpatient / Critical Care – Catching cutaneous crisis

Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
11:00 – 11:15	15 mins	Cutaneous manifestations in intensive care patients	Dr Guneet Awal	Dr K Naveen Kumar
11:15 – 11:30	15 mins	Acute skin failure: Current concepts and management	Dr Sanjeev Vaishampayan	

11.30 – 12.00 : IADVL Systopic Oration by Dr G Nanda Kumar Romancing dermatopathology and yearning for more (5 min introduction, 20 min talk and 5 min felicitation) Chairpersons – Dr Vijay P Zawar, Dr kavitha S B

12.00 - 13.00 : IADVL Day

13.00 - 14.00 : Lunch Break

2.21 14.00 – 15.30 : Neonatal Dermatology – Training tiny troubles

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
14.00 – 14:15	15 mins	Purpuric and petechial lesions in a neonate - An approach	Dr Anupam Das	Dr Ram Malkani
14:15 – 14:30	15 mins	Subcutaneous nodules in a neonate	Dr Ramkumar Ramamurthy	Dr PK Roy
14:30 – 14:45	15 mins	Neonatal pustular eruption – Diagnosis & management	Dr Krina Patel	
14:45 – 15:20	35 mins	Panel discussion Neonatal dermatoses - Case based	Moderator - Dr Malathi Muniswamy Panelists – Speaker+ Dr Criton Dr T Haritha Dr Dharmendra Mishra	
15:20 – 15:30	10 mins	Audience Q & A		

2.22 15.30 – 16.00 : Vascular & Pigmentary Naevi – Navigating the birth marks

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
15.30 – 16:00	30 mins	Panel discussion Management of Vascular and pigmentary nevi - Case based	Moderator – Dr Pritam Pankaj Panelist – Dr Pragati Dr Deepti Konda Dr Madhu Sudhan Reddy	Mj Gen (Retd) AK Jaiswal

2.23 16.00 – 16.30 : Pregnancy dermatoses – Tackling two lives

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
16.00 – 16:30	30 mins	Panel discussion Pregnancy dermatoses - Case based	Moderator - Dr Susanne Pulimood Panelists – Dr BN Reddy Dr Rohini Sharma Dr J Tulasi Dr Nishita Ranka	Brig (Retd) MPS Sawhney

2.24 16.30 – 17.00 : Cutaneous Tuberculosis – Unmasking the mimickers

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
16.30 – 17:00	30 mins	Panel discussion Cutaneous Tuberculosis - Case based	Moderator – Dr Sushruta Kathuria Panelist – Lt Gen (Retd) RS Grewal Dr Vivek Vasudev Pai Dr Swastika Suvirya Dr Boby krishna	Dr Racham Reddy Radhika

08.00 - 09.00 : IADVL Gsk Quiz final - HALL A

2.26 09.00 – 10.30 : Cosmetic dermatology – Art of aesthetics

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
09:00 - 09:10	10 mins	Glutathione - Current concepts and controversies - Where do we stand ?	Dr Falguni Shah	Col Vinay Gera
09:10 - 09:20	10 mins	Skin tightening - A combinational approach with devices and techniques	Dr Mansi Bhatt	Dr Venkataraman
09:20 - 09:30	10 mins	Cosmeceuticals for facial rejuvenation	Dr Renita Rajan	
09:30 - 09:40	10 mins	Permanent Make up (PMU)	Dr Sujala S	
09:40 – 10:20	40 mins	Panel discussion Lasers for skin lightening - Options, Precautions and Complications	Moderator - Dr Sharad Mutalik Panleists - Dr David Pudukadan Dr A V Kaleeswaran Dr Nishi Yadav	
10:20 – 10:30	10 min	Audience Q & A		

2.27 10.30 – 11.30 : PRP/PRF – Cosmetic Canvas

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
10:30 – 10:50	20 mins	Current applications of platelet rich plasma in dermatological disorders	Dr Rajib Roy	Dr Ramamurthy
10:50 – 11:10	20 mins	Standardization of techniques & combination treatments with complications	Dr Satish Bhatia	Dr Villa Lakshmi Kumari
11:10 – 11:30	20 mins	PRP vs PRF vs exosomes in Aesthetic Dermatology	Dr Priyanka Sutariya	

11.30 – 12.00 : IADVL Systopic Oration by Dr G Nanda Kumar Romancing dermatopathology and yearning for more (5 min introduction, 20 min talk and 5 min felicitation) Chairpersons – Dr Vijay P Zawar, Dr kavitha S B

12.00 - 13.00 : IADVL Day

13.00 - 14.00 : Lunch Break

2.28 14.00 – 15.30 : Chemical Peels – Peeling for perfection

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
14:00 – 14:15	15 mins	Combinational and sequential peels - When and what to use?	Dr. Priyanka Sutariya	Dr MURUGESH SHAMANUR
14:15 – 14:30	15 mins	Medifacials - The trending treatment	Dr Malavika Kohli	PROF (Dr)SHEIKH MANZOOR AHMAD
14:30 – 14:45	15 mins	Chemical peels beyond the face	Dr Sudha Vani	
14:45 – 15:00	15 mins	Chemical peels – Complications and Management	Dr Nischal KC	
15:00 – 15:30	30 min	Panel discussion Chemical peels - optimizing results and managing complications	Moderator - Dr Shehnaz Arsiwala Panelists - Dr P Usha Dr Harish Dr Shobha Rani Depa Dr M Archana	

2.29 15.30 – 17.00 : Dermatotherapeutics – Theory of therapy

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
15:30 – 15:45	15 mins	Recent advances in the management of Hand Eczema	Dr Sanjay Rathi	Dr Krishna Deb Barman
15:45 – 16:00	15 mins	Topical steroid dependent face	Dr Indrahish Podder	Dr Kommala penchalaiah
16:00 – 16:15	15 mins	Therapeutic innovations in Acne	Dr Rashmi Jindal	
16:15 – 16:50	35 mins	Panel Discussion: How do I manage chronic actinic dermatitis ?	Moderator - Dr Vivek Kumar Dey Panelist – Dr Amit Shekhar Dr. Ravi Vikram Singh Dr Dipak K Patel Dr Saswati Halder	
16:50 – 17:00	10 min	Audience Q&A		

08.00 - 09.00 : IADVL Gsk Quiz final - HALL A

2.31 09.00 – 10.30 : Award papers

Chairpersons - Dr Narendra, Dr Haritha K

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
09:00 - 09:07	7 mins	ABS722	Efficacy and safety of injection Platelet-rich Plasma (PRP) in treatment of periorbital hyperpigmentation: A prospective interventional study	Dr SWARNALI MAITI
09:07 - 09:14	7 mins	ABS1019	A Split Face Comparative Study of Treatment for Acne Scars: Fractional CO2 Laser with Platelet Rich Plasma vs. Derma Roller with Platelet Rich Plasma	Dr Shreyas Prakash Kololgi
09:14 - 09:21	7 mins	ABS1043	Clinical spectrum and mycological delineation of tinea incognito using Matrix Assisted Laser Desorption Ionisation - Time of Flight technology	Dr Gayathri Santhosh
09:21 - 09:28	7 mins	ABS1044	Tofacitinib vs Azathioprine in the management of Chronic Actinic Dermatitis- A clinical trial	Dr Rishabh Singhal
09:28 - 09:35	7 mins	ABS145	Th17 cell and T regulatory cell cytokine milieu in alopecia areata; A pre and post treatment comparison study.	Dr Manju daroach
09:35 - 09:42	7 mins	AB\$373	A CROSS-SECTIONAL STUDY TO DETERMINE THE BACTERIOLOGICAL PROFILE AND ANTIBIOTIC SENSITIVITY PATTERNS OF CUTANEOUS LESIONS IN IMMUNOBULLOUS DISORDERS	Dr Mayuri Motgi

09.00 - 10.30: Award papers

Chairpersons - Dr Narendra, Dr Haritha K

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
09:42 - 09:49	7 mins	ABS408	PURE NEURITIC LEPROSY : RESOLVING DIAGNOSTIC ISSUES WITH THE HELP OF PCR	Dr Sushmita Mishra
09:49 - 09:56	7 mins	ABS549	Comparative Study of improvement in Clinico-Dermatoscopic signs using Oral Doxycycline with IPL vs Oral Doxycycline with Topical Tacrolimus in Topical Steroid Damaged Face.	Dr MONIKA KULHARI
09:56 - 10:03	7 mins	ABS661	DERMOSCOPY : THE FUTURISTIC DIAGNOSTIC TOOL FOR HANSEN DISEASE	Dr Mahima Bhatnagar
10:03 – 10:10	7 mins	ABS989	Decoding follicular occlusion: A cross-sectional epidemiological and immune- microbiological study of 81 cases.	Dr Monisha Gunasekaran
10:10 - 10:17	7 mins	ABS1111	Efficacy and recurrence rate of Intralesional tranexamic acid versus topical 4% hydroquinone in the treatment of melasma	Dr Sushree Saswata Sahu
10:17 – 10:24	7 mins	ABS221	TOPICAL MINOCYCLINE HYDROCHLORIDE 4% GEL IN MODERATE INFLAMMATORY ACNE VULGARIS	Dr RASHI AGRAWAL

2.31

2.32

10.30 – 11.00 : Topical Immunomodulators

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
10:30 – 10:45	15 mins	Topical calcineurin inhibitors	Dr Sunil Ghate	Dr. D. Subbarao
10:45 – 11:00	15 mins	PDE4 Inhibitors	Dr Ankit H Bharti	

2.33

11.00 – 11.30 : Purpura – Resolving the red rash

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
11:00 – 11:10	10 mins	Purpura In Adults – An approach	Dr Shrutakirthi D Shenoi	Dr Neelam Sudheer
11:10 – 11:20	10 mins	An Approach to Purpuric Lesions In children	Dr Lekshmi priya	Dr Suneel Vartak
11:20 – 11:30	10 mins	Clinical Spectrum of Pigmentary Purpuric Dermatoses	Dr Jacintha Martis	

11.30 – 12.00 : IADVL Systopic Oration by Dr G Nanda Kumar Romancing dermatopathology and yearning for more (5 min introduction, 20 min talk and 5 min felicitation) Chairpersons – Dr Vijay P Zawar, Dr kavitha S B

12.00 - 13.00 : IADVL Day

13.00 - 14.00 : Lunch Break

2.34 14.00 – 15.00 : Geriatric Dermatoses

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
14:00 – 14:10	10 mins	Aesthetics & Ageing	Dr Ajay Chopra	Prof. Dr Mala Bhalla
14:10 – 14:20	10 mins	Precautions in setting of polypharmacy	Dr Sheilly Kapoor	Dr Ravindra Dhabhai
14:20 – 14:30	10 mins	Pruritus in elderly - An approach to management	Dr Ganesh Dhavalshankh	
14:30 – 15:00	30 mins	Panel discussion Geriatric Dermatoses – Case based	Moderator – Dr Ashwini PK Panelists – Dr Mohanlal Dr Nayan Patel Dr Jyothi Jayaraman	

2.35 15.00 – 16.00 : Young Dermatology Forum – Rapid fire Round – 1 (3min each)

Time	Duration	Abs No	Торіс	Speaker
15:00 – 15:03	3 min	AB\$202	GENITAL WARTS IN CHILDHOOD IS IT JUST A CUTANEOUS MALADE? - A SOCIAL PERSPECTIVE - A 5'case series	Prananka gogineni
15:03 – 15:06	3 min	ABS174	langerhans cell histiocytosis	Bharathi Sivakumar
15:06 – 15:09	3 min	ABS071	A RARE CASE SERIES OF MECHANOBULLOUS DISORDER	RADHAKRISHNAN C
15:09 – 15:12	3 min	AB\$482	"Palmoplantar Keratodermas"- A rare case series	DR Mohan H N
15:12 – 15:15	3 min	ABS631	DERMATOPHYTOSIS IN PEDIATRIC AGE GROUP	MUSKE SAMSKRUTHI
15:15 – 15:18	3 min	ABS529	Cutaneous manifestations of systemic diseases and histopathological correlation - An observational prospective study.	Parul Gemnani

2.36 15.00 – 16.00 : Young Dermatology Forum – Rapid fire Round – 1 (3min each)

Time	Duration	Abs No	Торіс	Speaker
15:18 – 15:21	3 min	AB\$467	CLINICAL, DERMOSCOPIC AND HISTOPATHOLOGICAL STUDY OF SKIN TUMORS: A CROSS-SECTIONAL STUDY	DR NAMRATHA SHIVARAJ
15:21 – 15:24	3 min	ABS848	Clinical Study Of Herpes Zoster In Children	Dr Arjun joseph Kuruvilla
15:24 – 15:27	3 min	ABS556	CARCINOMA CASES PRESENTING TO A TERTIARY CARE CENTER: A CASE SERIES	JASWANDI DILIP SHIRODKAR
15:27 – 15:30	3 min	ABS411	CLINICAL SPECTRUM OF ANTIPHOSPHOLIPID ANTIBODY SYNDROME A RETROSPECTIVE STUDY IN A TERITARY CARE HOSPITAL	Kasoju Sravani
15:30 – 15:33	3 min	ABS1167	ESTIMATION OF SERUM S100B LEVELS IN VITILIGO TO DETERMINE WHETHER INCREASED LEVELS ARE A MARKER OF DISEASE ACTIVITY; A PROSPECTIVE CASE-CONTROL STUDY	Dr Mohammed Salman Hyder
15:33 – 15:36	3 min	ABS292	A study of Ki67 proliferative index in various alopecia.	DIVYA RAVALI BANDARU

2.36 15.00 – 16.00 : Young Dermatology Forum – Rapid fire Round – 1 (3min each)

Time	Duration	Abs No	Торіс	Speaker
15:36 – 15:39	3 min	AB\$816	PHENOL IN DERMATOLOGY- A CASE SERIES	Dr Suhail Khan
15:39 – 15:42	3 min	ABS014	A Clinico -Radio-Pathological Correlation in Eumycetoma infection of foot	Divya Sharma
15:42 – 15:45	3 min	ABS542	Decoding the dots: Understanding the patterns of Inherited Reticulate Pigmentary Disorders - a case series	Gopika Hari
15:45 – 15:48	3 min	ABS323	SMALL MOLECULE WITH HIGH HOPES	D.HEMA PRIYADHARSHINI
15:48 – 15:51	3 min	ABS914	A study of correlation of vitamin B12 and vitamin D levels in female patients of telogen effluvium	Manmathee Malekopmath
15:51 – 15:54	3 min	ABS883	Role of histopathology and HLA-DR expression in predicting lepra reactions: A retrospective analysis	Dr Jiss Maria Roy

2.37 16.00 – 17.00 : Botox & Fillers – Sculpting the surface

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
16:00 – 16:20	20 min	The gamut of Botox – from conventional to off-label	Dr Amala Kamat	Dr Anila Sunandini Nayar
16:20 – 16:40	20 min	Facial rejuvenation by Botox and fillers – maximizing the impact	Dr Rashmi Shetty	Dr. Punkesh Kumar
16:40 – 17:00	20 min	Threads – Which, where and how ? - Tying loose ends!	Dr Meera James	

2.38 08.00 - 09.00 : IADVL Gsk Quiz final - HALL A

2.39 09.00 - 10.30 : Panniculitis - Demystified

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairperson
09:00 - 09:15	15 mins	A practical approach to clinicopathological diagnosis of panniculitis	Dr Balkrishna Nikam	Dr Guruprasad
09:15 - 09:30	15 mins	Panniculitis in childhood	Dr Lekshmi Priya	Dr Alok Sultania
09:30 - 09:45	15 mins	An approach to the management of nodular panniculitius	Dr K Venkatachalam	
09:45 – 10:20	35 mins	Panel discussion – Management of panniculitis - case based	Moderator- Dr Nanda Kumar Panelists- All Speaker+ Dr T Narayan Rao Dr. Satyapal Vengareddy	
10:20 – 10:30	10 mins	Audience Q & A		

2.40 10.30 – 11.30 : IADVL Research grand Session

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
10:30 - 10:38	08 mins	Clinical, biochemical, and serologic predictors of drug reaction with eosinophilia and systemic symptoms syndrome: A prospective case-control study.	Dr Rajat Choudhary	Col Anuj Bhatnagar
10:38 - 10:46	08 mins	Clinical markers of herpes simplex virus infection in patients with pemphigus vulgaris.	Dr Deepthi Konda	Dr Devesh Sinha
10:46 – 10:54	08 mins	A study to evaluate the antifungal property of Nano Zinc oxide against dermatophytes and in vivo dermal pharmacokinectics and subacute dermal toxicity	Dr Nilay Kanti Das	
10:54 – 11:02	08 mins	GenDerm (GenoDermatoses) Project – Targeted Next Generation Sequencing in characterizing the genotypic variations Among Indian Patients with Congenital Ichthyosis and Assessing The Genotypic-Phenotypic Correlation	Dr Rahul Mahajan	
11:02 – 11:10	08 mins	Efficacy of intermittent fasting in management of moderate to severe chronic plaque psoriasis: A phase IIb Clinical trial'	Dr Shekhar Neema	
11:10 – 11:18	08 mins	Delving into the pathogenic role of pesticides in pemphigus- to compare anti- desmoglein antibodies titres and anti- M3 muscarinic acetylcholine receptor antibody titres as surrogate markers for pemphigus between subjects who are occupationally exposed and not exposed to pesticides.	Dr Dipankar De/ co-PI	
11:18 – 11:26	08 mins	Elucidating the dermatophyte spectrum through rapid multiplex PCR and detection of antifungal drug resistance caused by mutation in squalene epoxidase and 14-a-demethylase gene	Dr Jyothi Jayaraman	

11.30 – 12.00 : IADVL Systopic Oration by Dr G Nanda Kumar Romancing dermatopathology and yearning for more (5 min introduction, 20 min talk and 5 min felicitation) Chairpersons – Dr Vijay P Zawar, Dr kavitha S B

12.00 - 13.00 : IADVL Day

13.00 - 14.00 : Lunch Break

2.41 14.00 – 14.30 : Teledermatology – Skin to Screen / Digitial Dermatology

	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chaipersons
14:	:00 – 14:15	15 min	Teledermatology – Scope, challenges and trends	Dr. G.R. Kanthraj	Dr Shantanu Mishra
14:	:15 – 14:30	15 min	Teledermatology - Practical guidelines	Dr Dinesh K Devaraj	Dr Narashima Prasad

2.42 14.30 – 15.30 : Approach to Genodermatoses – All about Genes f

	Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
14	4:30 – 14:45	15 mins	Current status of Genodermatoses: Indian perspective	Dr Aparna Palit	Dr Shashikanth
14	4:45 – 15:00	15 mins	Genodermatoses: Newer treatments on the horizon	Dr P NIRMALA DEVI	Dr. Punit Kumar singh
18	5:00 – 15:30	30 mins	Panel discussion Management challenges in genodermatoses - Case based	Moderator - Dr Rahul Mahajan Panelists – Speaker+ Dr Saikrishna Dr Kavita Dr Minu Jose Chiramel	

2.43 15.30 - 16.30 : NRC Session

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
15:30 – 15:35	5 min	Introduction by chairpersons	Dr. Anil Abraham	Dr R D Mukhija
15:35 – 15:40	5 min	Acquiring multi-disciplinary skills during residency	Dr. Sanjeevan Kaur	
15:40 – 15:45	5 min	My role as a resident creating awareness	Dr. Priya Garg	
15:45 – 15:50	5 min	Making residency more holistic	Dr. Prakriti Malhotra	
15:50 – 15:55	5 min	How to stay informed about opportunities	Dr. Poornima	
15:55 – 16:00	5 min	How to make use of IADVL digital academy platform to enhance knowledge and skill	Dr. Rutvi Pandya	
16:00 - 16:05	5 min	How to approach exams, quizzes and presentations	Dr. Anand Mannu	
16:05 – 16:10	5 min	How to do non thesis research	Dr. Shivani	
16:10 – 16:15	5 min	Communication skills as a resident	Dr. Jinisha Jain	
16:15 – 16:20	5 min	Tips and tricks for dermatosurgery procedures	Dr. Vignesh Narayan R	
16:20 – 16:30	10 min	Interact with NRC+ volunteer recognition	Dr. Dinesh Kumar Devaraj	

2.44 16.30 – 17.00 : Herpes virus infection -

Time`	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
16:30 – 16:40	10 mins	Management of Herpes Zoster In Special Populations	Dr Sidhartha Dash	Dr Ravishankar Dwivedi
16:40 – 16:50	10 mins	Herpes Zoster Vaccine – Recommendations	Dr Rasya Dixit	Dr Y A Lal
16:50 – 17:00	10 mins	Genital Herpes – Mimickers & Management	Dr K Siva Rami Reddy	

2.47 09.30 – 10.30 : Primary immunodeficiency diseases in children - Dermatologist Perspective

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
09:30 - 09:45	15mins	Overview of Primary immunodeficiency diseases	Dr Ankur Jindal	Dr B Raghavendra Rao
09:45 - 10:20	35 mins	Panel Discussion: Primary immunodeficiency diseases in children Case based	Moderator - Dr Dharshini Panelist – Dr Sathaiah Sudhamalla Dr Ankur Jindal Lt Col GK Singh Dr Prashanthi Vellanki	Dr Nitin Pandya
10:20 – 10:30	10 mins	Audience Q&A		

2.48 10.30 – 11.30 : What is new in Dermatology, Venereology & Leprosy?

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
10:30 – 10:50	20 mins	What is new in HIV/AIDS	Dr G Venkataramana	Dr Sukumar Reddy
10:50 – 11:10	20 mins	Emerging and Re-emerging outbreaks in STI	Dr Arun Joshi	Dr Asna Anjum
11:10 – 11:30	20 mins	CNS involvement in Leprosy – A fact or myth	Dr Swastika Suvirya	

11.30 – 12.00 : IADVL Systopic Oration by Dr G Nanda Kumar Romancing dermatopathology and yearning for more (5 min introduction, 20 min talk and 5 min felicitation) Chairpersons – Dr Vijay P Zawar, Dr kavitha S B

12.00 - 13.00 : IADVL Day

13.00 - 14.00 : Lunch Break

2.49 14.00 – 14.45 : Botanical Dermatology – Herbal hues and skin blues

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
14:00 – 14:15	15 min	Photoallergic and photocontact dermatitis	Dr Manoj Kumar Ram	Dr Arup De Sarkar
14:15 – 14:30	15 min	Allergic and irritant plant dermatitis	Dr Chetan Rajput	
14:30 – 14:45	15 min	Contact Urticaria	Dr Rajesh Verma	

2.50 14.45 – 15.30 : Hyperhidrosis – Beat the drip

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
14:45 – 15:00	15 min	Hyperhidrosis - Clinical spectrum, diagnosis and the impact on QoL	Dr Swagata Tambe	Dr Ajit Kumar
15:00 – 15:15	15 min	Hyperhidrosis – pharmacotherapy updates	Dr Yashpal Manchanda	
15:15 – 15:30	15 min	Hyperhidrosis - Interventional updates	Dr T Nirupama	

2.51

15.30 – 16.30 : Vitiligo 2

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
15:30 – 15:47	17 mins	Acquired hypomelanosis other than vitiligo – An overview	Dr Sendhil M Kumaran	Dr Ketan S Shah
15:47 – 16:04	17 mins	Depigmentation in Universal vitiligo	Dr K kartikeyan	Dr Deepak Shirbhate
16:04 – 16:21	17 mins	Newer topical therapies in vitiligo	Dr Vineet Relhan	
16:21 – 16:30	09 mins	Audience Q&A		

2.51

16.30 - 17.00: Free paper Session

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
16:30 – 16:35	5 mins	ABS1196	A study of ultra-low dose rituximab as an adjuvant to standard of care in treatment of moderate to severe pemphigus vulgaris: A case series.	Nayankumar Patel
16:35 – 16:40	5 mins	ABS679	Facial Hyperpigmentation: Unraveling the clinical and epidemiological dimensions with a view on quality of life"	Alisha Mittal
16:40 – 16:45	5 mins	ABS866	Clinical and trichoscopic patterns of discoid lupus erythematosus of scalp- An observational study	SHIVANI BHARDWAJ

08.00-09.00: Free Paper session Chairperson – Dr B Purnachandra, Dr M Archana

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:00 - 08:05	5 mins	ABS824	Clinicomycological Study of Dermatophytosis in Children	Neha Gogia
08:05 - 08:10	5 mins	ABS865	Cross sectional study of paediatric population for dermatologic conditions in an adivasi school	Ranjita Kannattukunnel
08:10 - 08:15	5 mins	ABS439	A COMPARATIVE STUDY TO EVALUATE THE EFFICACY AND SAFETY OF 5% IMIQUIMOD CREAM VERSUS 10% KOH SOLUTION FOR THE TREATMENT OF MOLLUSCUM CONTAGIOSUM IN THE PEDIATRIC AGE GROUP.	Dr Ritu Rathod
08:15 - 08:20	5 mins	ABS668	Uncommon Bullous Presentation In Pediatric Age Group	Penumatsa Sri Naga Pravallika
08:20 - 08:25	5 mins	ABS514	A cross-sectional study to evaluate the role of Th17 pathway in the inflammation associated with inherited epidermolysis bullosa	Smriti Gupta
08:25 — 08:30	5 mins	ABS485	NO SYNC WITH ZINC IN A METABOLIC PUZZLE	Smruthi t

08.00 – 09.00 : Free Paper session Chairperson – Dr B Purnachandra, Dr M Archana

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:30 - 08:35	5 mins	ABS773	Spectrum of inpatient pediatric dermatology cases in a tertiary health care centre in North Karnataka.	Sanmitra
08:35 - 08:40	5 mins	ABS971	Pediatric vesiculobullous dermatoses: Insights from a clinicoepidemiological study	Sushma A
08:40 - 08:45	5 mins	ABS1186	Spectrum of soft tissue vascular malformations presenting to dermatology outpatient department in a tertiary care centre- A clinical and investigative study	S V Tirekha
08:45 - 08:50	5 mins	ABS183	Unraveling the challenges: Analyzing the limitations of AI in Dermatology for skin of colour – A systematic review	Sanjeevan Kaur
08:50 — 08:55	5 mins	ABS535	Cutaneous mosaicism- a case series	Swati Sharma

09.30 – 10.30 : PRESIDENTIAL INITIATIVE PROGRAMME HOLISTIC HEALTH FOR IADVLITES

Chaipersons - Dr DVS Pratap, Dr G Narshima Rao Netha

Time	Duration	Topic	Speaker
09.30 – 09:35	05 mins	Concept of holistic health	Dr Manjunath Shenoy
09:35 - 10:05	30 mins	Holistic Health for health care providers	Mr. JD Lakshmi Narayana
10:05 – 10:25	20 mins	Work & Life : How to balance?	Dr Ganesh Pai
10.25 – 10:30	05 min	Concluding remarks	Dr Bhumesh Kumar Katakam

3.03
 10.30 – 11.00 : IADVL Canixa Oration by Dr Abdul Lateef
 Indian experience of 15 years Psychodermatology practice
 (5 min introduction, 20 min talk and 5 min felicitation)

 Chaipersons – Dr Rajeev Sharma, Dr Sunil Dogra





3.04

11.00 - 12.00 : Organized Medicine Academic Guild of INDIA (OMAG) Session Chairpersons -

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
11:00 – 11:30	30 min	Panel Discussion The vision of OMAG towards Global Health	Moderator Dr Ishwar Gilada Panelists Dr Ramesh Bhat Dr. Manjunath Shenoy Dr Bhumesh Kumar Katakam Dr Sunil Raina	
11:30 – 11:35	05 min	Handing over of OMAG Presidency From Prof Dr Sanjay Jain (President, Association of Surgeons of India – ASI) To Prof Dr Manjunath Shenoy (President, Indian Association of Dermatologists, Venereo	llogists & Leprologists - IAD\	/L)
11:35 – 11:40	05 min	Closing remarks by outgoing President Prof Dr Sanjay Jain		
11:40 – 11:45	05 min	OMAG Hon. Secretary General Remarks	Dr Ishwar Gilada	
11:45 – 11:50	05 min	OMAG 2024 Presidential Address	Dr. Manjunath Shenoy	
11:50 – 11:55	05 min	OMAG 2024 Road map by Executive Hon. Secretary General	Dr Bhumesh Kumar Katakam	
11:55 – 12:00	05 min	Vote of thanks by OMAG convener	Dr Sunil Raina	

12.00 - 13.30 : Valedictory

3.05

08.00 – 09.00 : Free paper session Chairpersons – Dr M Shahana, Dr Pragathi Sankineni

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:00 - 08:05	5 mins	ABS103	Immunotherapy as a tool in treatment of allergic rhinitis and chronic urticaria	Dr. Yasmin Patel
08:05 - 08:10	5 mins	ABS810	A Case - Control study on the effect of alexithymia in patients of Chronic Urticaria	Priyanshi Dangi
08:10 - 08:15	5 mins	ABS118	To evaluate the safety and effectiveness of low dose cyclosporine, its duration and clinical benefit in patients with chronic idiopathic urticaria. To understand etiopathogenesis of chronic idiopathic Urticaria.	Anjali gautam
08:15 - 08:20	5 mins	ABS243	Evaluation of D dimer levels in patients with chronic urticaria poorly responding to anti histaminics and efficacy of adjuvant oral tranexamic acid	Subasanthosi sangili vadivel
08:20 - 08:25	5 mins	ABS962	EFFICACY OF AUTOLOGOUS SERUM THERAPY IN CHRONIC SPONTANEOUS URTICARIA	AKANKSHA SINGH
08:25 - 08:30	5 mins	ABS351	Prevalence of Contact Allergens in Soaps A cross sectional study	Dr Atreyo Chakraborty

08.00 - 09.00: Free paper session

Chairpersons – Dr M Shahana, Dr Pragathi Sankineni

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:30 - 08:35	5 mins	AB\$402	EFFICACY OF TRIPLE COMBINATION MEDICINE THERPY INJECTION IN RESOLUTION OF KELOID AND HYPERTROPHIC SCAR AS COMPARED TO INTRALESIONAL TRIAMCINOLONE ACETONIDE INJECTION.	DR VARTIKA SINGH
08:35 — 08:40	5 mins	ABS597	Triple Medicine Combination For the Resolution Of Keloid	Dr.Anamika Sharma
08:40 - 08:45	5 mins	ABS1105	Bilastine in Refractory Chronic Spontaneous Urticaria: Disease Control and Cytokine Modulation in an Open-label Prospective Study	Abhishek De
08:45 - 08:50	5 mins	ABS162	Is there a link between dermatosis papulosa nigra and metabolic syndrome: a cross-sectional exploratory study.	Aishwarya S
08:50 — 08:55	5 mins	ABS1313	COLCHICINE AS A MONOTHERAPY VS ADD-ON IN THE MANAGEMENT OF REFRACTORY CHRONIC URTICARIA: A SINGLE CENTRE ONE-YEAR RANDOMIZED CONTROLLED TRIAL	H P Sudhesshna Devi

3.05 11.00 – 12.00 : Vasculitis & Leg Ulcers

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
11:00 – 11:10	10 mins	Vasculitis - An approach	Dr DVS Pratap	Dr Premlata
11:10 – 11:20	10 mins	Classification & diagnosis of cutaneous vasculitis	Dr Aparajita Ghosh	Dr Dayal Singh
11:20 – 11:30	10 mins	Kawasaki disease – A dermatologist's perspective	Dr Sandipan Dhar	
11:30 – 12:00	30 mins	Panel discussion Management challenges of vasculitis/leg ulcers (case based)	Moderator - Dr Raghavendra Rao Panelists - Speaker+ Lt Col Amit Bahuguna Dr Suneel Vartak Dr Divya Siddavaram	

12.00 – 13.30 : Valedictory

08.00 – 09.00 : Free Paper Session Chairpersons - Dr K Shankar

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:00 - 08:05	5 mins	ABS782	Clinico-epidemiological study of lip dermatoses	DR VIJAY RAM
08:05 - 08:10	5 mins	ABS132	Comparative study between topical methotrexate 1% gel and tofacitinib 2 % gel in the treatment of localized alopecia areata	Dr. Manisha Chandela
08:10 - 08:15	5 mins	ABS165	Relationship between low serum vitamin D3 and androgenetic alopecia	Arushi Solanki
08:15 - 08:20	5 mins	ABS300	Association of systemic disorders and alopecia areata- A clinical correlation	Divyabharathi S
08:20 - 08:25	5 mins	ABS616	Therapeutic efficacy of oral finasteride vs oral minoxidil in male Androgenetic Alopecia.	Muthu Priya .K
08:25 - 08:30	5 mins	ABS352	A randomized controlled open label study to evaluate comparative efficacy of topical 5% minoxidil V/S topical combination of redensyl, capixyl & procapril (RCP) in treatment of male AGA patient attending dermatology OPD.	DR RADHIKA AGARWAL

08.00 – 09.00 : Free Paper Session Chairpersons - Dr K Shankar

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:30 - 08:35	5 mins	ABS589	Autologous Nanofat transfer in Androgenetic alopecia - An interventional study	VARSHA M
08:35 - 08:40	5 mins	ABS634	CLINICAL. TRICHOSCOPIC AND HISTOPATHOLOGICAL STUDY OF PRIMARY CICATRICIAL ALOPECIAS	M SRIKANTH
08:40 - 08:45	5 mins	ABS636	A STUDY ON CLINICAL, TRICHOSCOPIC AND HISTOPATHOLOGICAL FINDINGS OF CICATRICIAL ALOPECIA	MOGGALA LAKSHMI PRASANNA TULASI
08:45 - 08:50	5 mins	ABS981	Comparative study of Microneedling with platelet rich plasma versus Topical 5% minoxidil in patients with androgenetic alopecia	DR. PRIMA MAULIKBHAI DALWADI
08:50 - 08:55	5 mins	ABS1031	COMPARATIVE STUDY OF EXCIMER LASER VS TOPICAL MINOXIDIL IN TREATMENT OF ALOPECIA AREATA	Dr Rahul H V

3.06 11.00 – 12.00 : Covid & Dermatology – Lessons from the pandemic

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
11:00 – 11:20	20 mins	Dermatological manifestations associated with COVID-19	Dr Biswanath Behera	Dr Ramesh Bansal
11:20 — 11:40	20 mins	Cutaneous adverse events following COVID-19 vaccination	Dr Rajiv Sridharan	Dr Dilip Kachhawa
11:40 — 12:00	20 mins	Clinical Practice: Before & after COVID	Dr Ajithkumar K	

12.00 – 13.30 : Valedictory

08.00 – 09.00 : Free paper session Chairpersons – Dr A Padma, Dr G Annapurna

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:00 - 08:05	5 mins	ABS032	Evaluation of effectiveness of Oral Tofacitinib treatment on outcomes of patients with Alopecia Areata and its variants	DR.AKSHAY PATANKAR
08:05 - 08:10	5 mins	ABS131	Targeted small molecule therapy in refractory autoimmune dermatoses: experience from a single centre	TENETI MONEKA SAI
08:10 - 08:15	5 mins	ABS444	The Safety and Efficacy of Tofacitinib vs Azathioprine for the treatment of Lichen planus in childhood-A randomised controlled trial.	Kondeti Kavya
08:15 - 08:20	5 mins	ABS509	Switching biologics in treatment of severe reactive arthritis	Isha Kiran Kane
08:20 - 08:25	5 mins	ABS419	Study of efficacy and adverse effects of Rituximab in Autoimmune Blistering Disorders	DR BODASINGI SUSEELA
08:25 - 08:30	5 mins	ABS797	Oral Tofacitinib in Refractory Chronic Spontaneous Urticaria	Gauri Singh

08.00 – 09.00 : Free paper session Chairpersons – Dr A Padma, Dr G Annapurna

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:30 - 08:35	5 mins	ABS875	Low and less frequent dosing of secukinumab in recalcitrant psoriasis vulgaris: A novel dosing schedule with 54-week follow-up	Dr Arun Kumar Singh
08:35 - 08:40	5 mins	ABS1056	A REAL -WORLD SINGLE CENTER EXPERIENCE OF EFFICACY AND SAFETY OF IXEKIZUMAB IN PSORIATIC PATIENTS	Vellanki Prashanthi
08:40 - 08:45	5 mins	ABS1070	Evaluation of safety and therapeutic efficacy of Baricitinib in Alopecia Areata: An Open Label Prospective Study.	Avneet Kaur
08:50 - 08:55	5 mins	ABS1240	Efficacy of tofacitinib in alopecia totalis and universalis	Dr Akhilesh Vimal

3.07 11.00 – 12.00 : Psychodermatology - Mind matters

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
11:00 – 11:10	10 mins	Psychodermatology - Counseling & Therapeutics	Dr Abdul Latheef	Dr Ashok Alimchandani
11:10 – 11:20	10 mins	Body dysmorphic disorders	Dr Bishrul Hafi	Dr Shambavi
11:20 – 11:30	10 mins	Clinical spectrum of factitious skin disease	Dr Dharmendra Mishra	
11:30 – 11:40	10 mins	Trichotillomania - How i manage?	Dr SD Shenoi	
11:40 — 12:00	20 mins	Panel discussion When to suspect and How to manage ?	Moderator - Dr Jigna Padhiyar Panelists - Dr Shrutakirthi Dr Saraswoti Neupane Dr Abhineetha Hosthota	

12.00 – 13.30 : Valedictory

08.00 – 09.00 : Free Paper Session Chairpersons - Dr. Sagar Kotagiri

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:00 - 08:05	5 mins	ABS571	CLINICAL AND DERMOSCOPIC EVALUATION IN CASES OF FACIAL MELANOSIS EXCLUDING MELASMA	VIJETA JAWAHAR VARDHAMAN
08:05 - 08:10	5 mins	ABS116	Platelet rich plasma versus injectable platelet rich fibrin in the treatment of male pattern baldness. A split scalp interventional study.	Dr. Rachana. B. Patil
08:10 - 08:15	5 mins	ABS296	A COMPARATIVE STUDY OF FRACTIONAL CO2 LASER VERSUS MNRF ALONG WITH PLATELET RICH PLASMA IN ACNE SCARS	Mansi Pravin Pithadia
08:15 - 08:20	5 mins	ABS538	A Prospective, Split-Face Case Series to assess the efficacy and safety of Platelet-Rich Plasma Therapy in Sandwich Technique for Infraorbital Rejuvenation	Disha Chakraborty
08:20 - 08:25	5 mins	ABS934	Effectiveness of microneedling with intradermal injections of autologous platelet rich plasma for the management of atrophic acne scars: a prospective study.	Mahima Soni
08:25 - 08:30	5 mins	ABS646	Intradermal injection of tranexamic acid versus platelet rich plasma in the treatment of melasma: a split face comparative study.	Kamaraju Lakshmi Lavanya

08.00 – 09.00 : Free Paper Session Chairpersons - Dr. Sagar Kotagiri

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:30 - 08:35	5 mins	ABS804	Split-face comparative study of fractional CO2 laser versus fractional CO2 laser with platelet rich plasma therapy in treatment of atrophic acne scars	Sebastian Thomas
08:40 - 08:45	5 mins	ABS536	A split-face comparative study on efficacy of Fractional co2 laser with platelet rich plasma (PRP) vs Microneedling with PRP in treatment of atrophic acne scars	SANOJ
08:45 - 08:50	5 mins	ABS1116	"Radiant Rejuvenation: A Dazzling Duel of Efficacy CO2 Laser versus Dermaroller with PRP in Striae Distensae"	G.Abhishek Anand Reddy
08:50 — 08:55	5 mins	ABS736	Skin Wars: The over-the-top Chronicles of Extreme Skincare	DHANANJAY SINGH

3.08

11.00 – 12.00: POT POURI Session

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
11:00 – 11:12	12 mins	Intertriginous Skin Disorders - An Approach	Dr Vishalakshi Vishwanath	Dr Anita Baruah
11:12 – 11:24	12 mins	Colchicine	Dr Surabhi Sinha	Brig S Baveja
11:24 – 11:36	12 mins	JAK inhibitors	Dr Yashpal Manchanda	
11:36 – 11:48	12 mins	Non Venereal genital dermatoses of males & females	Dr DM Thappa	
11:48 – 12:00	12 mins	Old wine in a new bottle - Off label Dermatology	Dr Nibedita Patro	

12.00 – 13.30 : Valedictory

08.00-09.00: Free paper session Chairpersons – Dr B Sankar

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:00 - 08:05	5 mins	ABS047	Comparative study on the efficacy of combination of fractional co2 laser with 70% glycolic acid peel versus combination of fractional co2 laser with platelet rich plasma therapy for the treatment of atrophic acne scars	СН ВАВІТНА
08:05 - 08:10	5 mins	ABS133	To compare the effectiveness of CO2 laser vs combined use of CO2 laser with PRP (platelet rich plasma) in the treatment of striae distensae in a split trial	Dr. Siddharth Munot
08:15 - 08:20	5 mins	ABS1145	skin as mirror of vascular system - an interesting case series	Vivek chandrapola
08:20 – 08:25	5 mins	ABS554	A comparative study of the resurfacing effect of microdermabrasion versus glycolic acid peel in the management of acne scars	Ayesha Singh
08:25 - 08:30	5 mins	ABS855	SKIN AND THE GYM - CUTANEOUS MANIFESTATIONS IN GYM USERS	Dr. HARIHARASUBRAMANIAN.M

08.00 – 09.00 : Free paper session Chairpersons – Dr B Sankar

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:30 - 08:35	5 mins	ABS956	Leg ulcers management in DVL dept of tertiary care centre - A pilot study of Calcium Dobesilate addition in treatment	Bandi Niharika Reddy
08:35 – 08:40	5 mins	ABS1026	ONYCHOSCOPY - AN OBSERVATIONAL STUDY	Dr Dilip Kumar
08:40 - 08:45	5 mins	ABS1172	A case series of uncommon clinical scenarios in Mixed Connective Tissue Diseases	Uzma Shireen
08:50 — 08:55	5 mins	ABS1206	Nail fold dermoscopic changes in connective tissue disorders and it's correlation with systemic involvement- an observational cross sectional study	DR SUCHISMITA DALAI

3.09 11.00 – 12.00 : Dermatology in Internal Medicine – Cutaneous clues

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
11:00 – 11:15	15 mins	Many Facets of Facial Acanthosis Nigricans	Dr Hitaishi Mehta	Dr Vinay Singh
11:15 – 11:30	15 mins	Cutaneous manifestations in nutritional deficiency Disorders	Dr Sahana Srihari	Dr Jacob Thomas
11:30 – 12:00	30 mins	Panel discussion Cutaneous clues in endocrine diseases - Case based	Moderator Dr N Asokan Panelists Dr Sarveswari Dr Vivek Kumar Dey Dr Drashti Devani	

12.00 – 13.30 : Valedictory

08.00 – 09.00 : Free paper session Chairpersons – Dr K Sowmya, Dr G Shambhavi

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:00 - 08:05	5 mins	ABS030	Case Series Of Cutaneous Sarcoidosis	Sudheendra Udbalker
08:05 – 08:10	5 mins	ABS182	Beneath The Surface: Clinical Insights Of A Case Series On Rare Type Of Dyskeratosis Follicularis	Munamala Nivitha
08:10 - 08:15	5 mins	ABS229	RETROSPECTIVE STUDY OF POROKERATOSIS IN A TERTIARY CARE HOSPITAL IN SOUTH INDIA	VARSHINI.A
08:15 – 08:20	5 mins	ABS520	Clinicoepidemiological study of acanthosis nigricans in pre and primary school children and its association with body mass index, waist circumference and insulin resistance	GREESHMA J
08:20 – 08:25	5 mins	ABS1004	CLINICO-EPIDEMIOLOGICAL AND DERMOSCOPIC STUDY OF PRIMARY CUTANEOUS AMYLOIDOSIS	Dr SWATHI N
08:25 - 08:30	5 mins	ABS003	An Observational and Prospective Cohort Study of Non infectious Dermatological Complications in Patient Undergoing Hematopoietic Stem Cell Transplant.	Kumari sweta leena patra

08.00 – 09.00 : Free paper session

Chairpersons – Dr K Sowmya, Dr G Shambhavi

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:30 - 08:35	5 mins	ABS112	CUTANEOUS MANIFESTATIONS SECONDARY TO RADIOTHERAPY	Kiran Kumar S
08:35 - 08:40	5 mins	ABS151	Uncharted Territory: Navigating Through The Clinical Spectrum Of Calcinosis Cutis From Common To Uncommon Presentations	Niharika Machani
08:40 - 08:45	5 mins	ABS375	CLINICAL AND DERMOSCOPIC ASSESSMENT OF VARIOUS LIP LESIONS- A CROSS-SECTIONAL STUDY	Thrupthi A L
08:45 - 08:50	5 mins	ABS343	A cross-sectional study of mucocutaneous manifestations in patients with alcohol dependence syndrome	Ishani Mitra
08:50 - 08:55	5 mins	ABS031	A Descriptive Cross-sectional Study to Assess the Clinico- Epidemiological Spectrum of Non-Venereal Genital Dermatoses at Rural Tertiary Care Centre.	Ashwini Kumar Tripathi
08:55 - 09:05	5 mins	ABS1309	Back to square one: Use of topical puvasol in palmoplantar psoriasis	Dr Rashmi K Swamy
09:00 - 09:05	5 mins	ABS562	A cross sectional study on the dermoscopic and histopathological correlation of palmoplantar psoriasis and palmoplantar eczema	DR AVOND DOMINICA KULNU

3.10 11.00 – 11.30 : Artificial Intelligence – Coding for the skin

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
11:00 – 11:15	15 mins	(AI) Dermatology – Scope & Challenges	Dr Mansak Shishak	Dr.Chandana konda
11:15 – 11:30	15 mins	Online Diagnosis - Pros & Cons	Dr Kritika Pandey	

3.11 11.30 – 12.00 : Gene Therapy / Imaging Techniques

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
11:30 – 11:45	15 mins	Imaging Techniques In Clinical Dermatology – Opportunities & Challenges	Dr Deepak Jakhar	Col Ar Matety
11:45 – 12:00	15 mins	Gene Therapy – Relevance In Dermatology	Dr Mark Koh	

12.00 – 13.30 : Valedictory

08.00 – 09.30 : Free papers

Chairpersons - Dr Nippa Devi

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:00 - 08:05	5 mins	ABS1014	Dermoscopy in facial melanosis	Dr Melissa grace
08:05 - 08:10	5 mins	ABS1107	RETROSPECTIVE CASE STUDY OF 10 ATYPICAL PRESENTATIONS OF AUTOIMMUNE&HEREDITARY VESICOBULLOUS DISEASES IN 1YEAR AT TERTIARY-HOSPITAL	RASHIQAH KHAN
08:10 - 08:15	5 mins	ABS666	"Nail Fold Capillaroscopic changes in Type 2 Diabetes Mellitus :A marker of prognosis ??" – A single centre Observational study	Karthi Kishore
08:15 - 08:20	5 mins	ABS339	STUDY OF EFFICACY OF ORAL TRANEXAMIC ACID IN LICHEN PLANUS PIGMENTOSUS	DR ADAPA PALLAVI SAI
08:20 - 08:25	5 mins	ABS458	A PROSPECTIVE SPLIT FACE STUDY TO COMPARE AND EVALUATE THE SAFETY AND EFFICACY OF TOPICAL METFORMIN SOLUTION VERSUS TOPICAL TRANEXAMIC ACID CREAM FOR MELASMA	Saniya Sheikh
08:25 - 08:30	5 mins	ABS582	Comparative Analysis of Platelet Rich PlasmaTherapy Alone Versus Platelet Rich Plasma with Microneedling in the Treatment of Lip Vitiligo.	Prashanthi Avula

08.00 - 09.30 : Free papers

Chairpersons - Dr Nippa Devi

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:30 - 08:35	5 mins	ABS862	Microneedling with Tranexamic acid in Melasma: A Randomised Control Trial	Nagbhushan Hegde
08:35 - 08:40	5 mins	ABS1194	Bane to Boon: An Original Study with Promising effects of Oral Minocycline in Vitiligo	Dr. Aishwarya Rao
08:40 - 08:45	5 mins	ABS580	A study on validation of a screening questionnaire for depression in people affected by leprosy	Jothsna sirivelu
08:45 - 08:50	5 mins	ABS152	A Clinical Study On Multifaceted Cutaneous Tuberculosis In The Era Of Decreased Incidence	Dhulipudi Naga Ramya

2.45

08.00 - 09.30: Free papers

Chairpersons - Dr Nippa Devi

Time	Duration	Abstract No.	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
08:55 - 09:00	5 mins	ABS1141	EFFICACY OF SALICYLIC ACID AND MANDELIC ACID PEEL VERSUS ACETIC ACID PEEL IN THE TREATMENT OF ACNE VULGARIS: A SPLIT FACE COMPARATIVE STUDY	YAMUNARAJ S D
09:00 - 09:05	5 mins	ABS1247	Fractional Co2 Laser Versus Platelet-Rich Plasma Therapy In The Treatment Of Acne Scars: A Split-Face Comparison.	KULDEEP SINGH
09:05 - 09:10	5 mins		A CLINICO EPIDEMIOLOGICAL STUDY OF ADVERSE CUTANEOUS DRUG REACTIONS IN A TERTIARY CARE HOSPITAL	Dr. Arisha Salam
09:10 - 09:15	5 mins	ABS733	Transforming acne scars into stories of resilience and beauty with effective surgical excision	Abhinesh
09:15 - 09:20	5 mins		Cutaneous carcinoma in voluntary cosmetic depigmentaation: a case report	Dr Julienne Noude Teclessou
09:20 - 09:25	5 mins	ABS603	Granulomatous secondary syphilis: A rare presentation of the great imitator	SAMHITHA MALLAVALLI
09:25 - 09:30	5 mins	ABS951	Treatment outcome of Biopsy proven Recalcitrant Hailey Telesom Disease with Low dose naltrexone	Dr Gurunath Babasaheb Gavali

11.00 – 11.30 : Metabolic disorders – How i manage?

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
11:00 – 11:15	15 mins	Metabolic syndromes – When to suspect & how to manage?	Dr M Revathy	Dr N Sudheer
11:15 – 11:30	15 mins	Cutaneous amyloidosis – How i manage?	Dr Rakhee Nair	Col Shailendra Srivastac

3.13 11.30 – 12.00 : Non venereal genital disorders – Addressing the ignored

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
11:30 – 11:45	15 mins	Male genital lichen sclerosus & penile intraepithelial neoplasis – New & emerging clinical insights	Dr Prabhakar Sangolli	Dr Narashima Parsad
11:45 – 12:00	15 mins	Vulvovaginal Lichen planus – Diagnosis & Management	Dr Nina Madnani	Dr. Akurathi Padma

3.14 12.00 – 13.30 : Valedictory







52nd National Conference of

Indian Association of Dermatologists, Venereologists & Leprologists

22nd to 25th February, 2024 | HICC & HITEX Exhibition Centre

Day 3 - Sunday, 25th February 2024 | Hall - A

09.30 - 10.30 : PRESIDENTIAL INITIATIVE PROGRAMME

HOLISTIC HEALTH FOR IADVLITES

Chaipersons - Dr DVS Pratap, Dr G Narshima Rao Netha

Time	Duration	Topic	Speaker
09.30 – 09:35	05 mins	Concept of holistic health	Dr Manjunath Shenoy
09:35 — 10:05	30 mins	Holistic Health for health care providers	Mr. JD Lakshmi Narayana
10:05 – 10:25	20 mins	Work & Life : How to balance?	Dr Ganesh Pai
10.25 – 10:30	05 min	Concluding remarks	Dr Bhumesh Kumar Katakam







52nd National Conference of Indian Association of Dermatologists, Venereologists & Leprologists

22nd to 25th February, 2024 | HICC & HITEX Exhibition Centre

Day 1 - Friday, 23rd February 2024 | Hall - H

14.45 - 15.30 : ACAD

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists	Chairpersons
14:45 - 14:50	5 mins	President's remarks	Dr. Manjunath Shenoy	Dr Sumir Kumar
14:50 – 14:55	5 mins	Honorary Secretary General remarks	Dr. Bhumesh Kumar Katakam	Dr Sudha Rajendran
14:55 - 15:00	5 mins	My ACAD journey	Dr. D. Sudhavani	
15:00 – 15:12	12 mins	Approach to Pediatric Nail Disorders - Nailing the nail in Young	Dr Shazia Jeelani	
15:12 – 15:24	12 mins	Threads for Under eye	Dr.Monica Bambroo	
15:24 – 15:30	6 mins	Interactions & Group Photo		

Wednesday, 21st February 2024 | Hall – A

07:30 PM onwards: IADVL PRESIDENTIAL DINNER ICE BREAKING SESSION HEALTH DIMENSIONS FOR IADVLites

Chaipersons - Dr Putta Srinivas, Dr Angoori Gnaneshwar Rao

Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists
07.35pm – 07:45pm	10 mins (3 min each)	Welcome address	Dr Vijay P. Zawar Dr Manjunath Shenoy Dr Rashmi Sarkar
07:45pm - 08:15pm	30 mins	LIVE LIFE AS YOU LOVE	Mr Gampa Nageshwar Rao
08:15pm – 08:25pm	10 mins	My experience as a cyclist	Dr Narendra Patwardan
08.25pm –08:30pm	05 min	Concept of Skin Safar Rath	Dr Dinesh Kumar Devraj
08:30pm - 08:33pm	03 min	Closing Remarks	Dr Bhumesh Kumar Katakam
08:33pm - 08:35pm	02 min	Vote of thanks	Dr G Narshima Rao Netha
08:35pm Onwards		Presidential Dinner	

Thursday, 22nd February 2024 | Hall – A

07:00 PM onwards :INAUGURAL Function

Time	Duration	Topic	Speaker / Moderator / Panelists
07.00pm – 07:02pm	02 min	Prayer	
07:02pm - 07:05pm	03 mins	Welcome Address	
07:05pm – 07:10pm	05 mins	Introduction of Guest	
07:10pm – 07:14pm	04 mins	Address by the outgoing President	
07:14pm – 07:17pm	03 min	Ceremonial installation	
07:17pm – 07:27pm	10 mins	Presidential Address	
07:27pm – 07:30pm	03 mins	Inaugural of the Conference	

Thursday, 22nd February 2024 | Hall – A

07:00 PM onwards :INAUGURAL Function

Time	Duration	Торіс	Speaker / Moderator / Panelists
07:30pm – 07:40pm	10 min	Inaugural Speech	
07:40pm - 07:43pm	03 mins	Felicitation of outgoing bearers by the new president	
07:43pm – 07:46pm	03 mins	Presentation of the Prof. K.C.Kandhari foundation award	
07:46pm - 07:51pm	05 mins	Introduction of the awardee citation	
07:51pm – 07:56pm	05 min	Felicitation and bestowing of the award by the President	
07:56pm – 08:01pm	05 mins	Release of IADVL publications	
08:01pm – 08:04pm	03 mins	Presentation of the life time achievement award	
08:04pm – 08:09pm	05 min	Vote of thanks	